Horoscop saptamanal 18-24 ianuarie pentru zodia Fecioara

Horoscop saptamanal: in perioada 18-24 ianuarie, nativii Fecioara planuiesc o escapada, o excursie, posibil sa aleaga persoana iubita pentru momentele de relaxare

Aveți de gestionat o mare discrepanță între tendința de evoluție și nevoia de a rezolva niște probleme care țin de rutină, de muncă, care nu au nimic interesant în ele.

Nativii au în minte o serie întreagă de subiecte elevate pe care doresc să le abordeze, o întreagă listă de cărți bune și de spectacole, de călătorii pe care ar dori să le savureze, dar treburile zilnice nu le dau această posibilitate.

Dar mai este posibil ca micile îndatoriri să fie lăsate la urmă în favoarea lecturilor și al călătoriilor.

Profesional, astrologul zodiacool.ro vede nativii ca pe unii care muncesc și se pregătesc încă pentru a putea ocupa o funcție de răspundere.

Banii vin din diverse surse, dar nu sunt banii vostri. Pot fi moșteniri, dobânzi, credite, bani de la parteneri, de la familia lărgită.

Și de acești bani vă ocupați cu o conștinciozitate deosebită. Chiar aveți un fel de a interoga pentru a afla exact unde, cum sunt cheltuiți, exacta lor circulație.

Viața romantică trece printr-o perioadă extrem de plăcută, chiar vă faceți planuri cu persoana iubită pentru o călătorie interesantă.

Din punct de vedere al sănățăii, nativii pot avea afecțiuni în zona gambelor, în cazul în care nu își pun în echilibru evoluția personală și munca.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 18 - 24 Ianuarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Fecioară

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 27 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!