Horoscop saptamanal 18-24 ianuarie pentru zodia Berbec

Horoscop saptamanal: in perioada 18-24 ianuarie, nativii Berbec isi largesc aria sociala, vor sa adere la grupuri, sa iasa cu prietenii, sa cunoasca persoane noi

Nativii încep să aibă nevoie de prieteni. Și această săptămână încălzește, sau mai bine zis, dezmorțește niște relații care până acum au fost înghețate.

Sau nativii Berbec se gândesc să intre într-o organizație și în această perioadă se fac primii pași, cu succes.

Profesional, nativii au avut multă energie, au făcut niște pași importanți și acum sunt în poziția de a savura momente plăcute: au responsabilități care li se potrivesc mănușă.

Poate să fie și un flirt cu o persoană care are legătură cu profesia? Foarte posibil!

Este posibil ca niște sume care până acum păreau blocate să înceapă să vină în contul vostru. Dar pentru asta aveți de acționat cu curaj.

Viața romantică de desfășoară pe un palier. Aceia dintre nativi care sunt într-o relație stabilă, merg înainte. Ceilalți, care sunt singuri sau a căror relație scârțâie, nu sunt foarte interesați să facă eforturi în direcția aceasta.

Sănătatea nu pune probleme deosebite în această săptămână.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 18 - 24 Ianuarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Berbec

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 27 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!