Horoscop saptamanal 18-24 ianuarie pentru zodia Balanta

Horoscop saptamanal: in perioada 18-24 ianuarie, nativii Balanta viseaza la relaxare, la o pauza binemeritata, dar planetele nu se aliniaza in acest scop

Cel mai probabil doriți să vă organizați o vacanță și constatați că aceia cu care ați dorit să plecați la drum nu au banii necesari. Sau au alte probleme legate de bani care le îngreunează plecarea.

Profesional, lucrurile merg pe un palier. Nu sunt evenimente deosebite în această săptămână. Dar doriți, simțiți nevoia de o pauză și este dreptul vostru, cel puțin așa consideră astrologul zodiacool.ro (nu mă spuneți șefilor voștri!).

Pauza va veni și se va realiza și vacanța la care visați, e nevoie numai de un pic de răbdare!

Banii vin mai mult din alte surse decât din muncă proprie. Poate sunt dintre voi care apelează la părinți și acesta poate fi un motiv de tensiune cu partenerul de cuplu.

Viața romantică se aliniază la noile perspective care s-au deschis în acest început de an și încercați din răsputeri să vă obișnuiți cu ele. Aveți ceva de făcut. Lucrurile nu vin de la sine. Și vă spun că aveți șansa unei relații de durată!

Sănătatea vă poate face probleme dacă vă intoxicați cu ceva. Deci atenție ce mâncați. Și atenție la medicamente, nu luați mai mult decât vă este prescris și, mai ales, nu le încurcați!

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 18 - 24 Ianuarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Balanță

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 27 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!