Horoscop saptamanal 18 - 24 ianuarie pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal: in perioada 18 - 24 ianuarie toate zodiile au tendinta sa caute o certitudine, stabilitate, nu neaparat sentimentala. Vor fi multe discutii

În această săptămână există foarte multă concentrare pe locație. În ce sens? În sensul că fiecare dintre noi are o preocupare legată de propriul cămin, de propria așezare.

O parte se mută în casă nouă. O altă parte achiziționează un teren sau o locuință. Alții au probleme legate de părinți, sunt obsedați de legătura cu părinții și nu înțeleg să rupă cordonul ombilical, creând un adevărat atașament.

Unii fac, alții desfac. Vor avea loc multe discuții, aranjamente care privesc stabilirea unor chestiuni referitoare la fiecare unde și cum își stabilește domiciliul.

Și, mai ales, nu hotărâți să vă prezentați partenerul de cuplu părinților în această săptămână, nu le spuneți părinților că v-ați hotărât să vă căsătoriți, căci fie veți întâmpina o atitudine complet negativă fie, dacă sunt în acord cu voi, atunci începe o agitație, o stare de exaltare, de vă pare și rău că ați făcut pasul!

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!