Horoscop săptămânal 17-23 Iunie 2019 pentru zodia Rac

Horoscop săptămânal: faza de Lună Plină din 17 Iunie, teoretic, aduce nativilor Rac un nou început pe plan profesional, acești nativi din 6 Noiembrie 2018 tot sunt în

căutarea unui adevăr, unei activități care să le facă plăcere, să îi stimuleze financiar, să îi pună în valoare etc. Cel mai probabil în majoritatea cazurilor, Universul va dori să reorganizați activitatea prestată pentru a vă îmbunătățiți serviciile oferite.

Vor fi nativi care vor merge între 17-20 Iunie la interviuri, examinări, tocmai pentru a găsi un job care să ofere condiții mai bune. Se mai poate evidenția cazul în care primiți oferte de a pleca în altă țară, iar cum sunteți în căutare de noi provocări, veți fi tentați să acceptați aceste oferte.

Astrologul ZODIACOOL vă informează că din toate privințele contextul este alunecos: muncă, sănătate și sentimente. În fond, blocajul este pe capitolul afectiv, aici veți simți că este necesar între 20-22 Iunie să comunicați mai mult, pentru a vedea în ce stadiu vă aflați.

Cu toate că sunteți caracterizați de dorința stabilității, până la începutul lui August starea de instabilitate vă caracterizează, nu vă mai regăsiți în relații, iar acest element vă demoralizează, vă oferă insomnii, lipsă a poftei de mâncare, randament scăzut la serviciu. Partenerul va resimți această încordare abordată de voi, în primă fază va fi indiferent, urmând ca în weekend să deschidă Cutia Pandorei.

Astrologul ZODIACOOL vă avertizează că cele mai intense revelații legate de viață, din ultimii 18-19 ani, le veți avea în acest interval analizat, ar fi bine să notați tot ceea ce gândiți, deoarece pe aceste idei veți acționa în următorii 3-5 ani.

Din 21 Iunie, Soarele intră în semnul vostru, îmbunătățind în primă fază starea de sănătate, vă va mobiliza pentru a găsi soluții la așa-zisele probleme, numai că în curând se va alătura conflictului cu cei doi malefici din casa căsătoriei, susținând dorința de detașare, ruptură de prieteni, rude, obiceiuri proaste, și în final, dacă este cazul, de partener.

În toată această furtună sufletească apar șanse mari de a vă îndrăgosti, de a rezona cu persoane noi, ce se află în aceleași situații cu voi, tocmai pentru a înțelege, pentru a vedea totul din exterior.

Pe partea de sănătate pot să apară probleme ale sângelui, ficatului, colonului.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 22 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.