Horoscop săptămânal 17-23 Iunie 2019 pentru zodia Rac

Horoscop săptămânal: faza de Lună Plină din 17 Iunie, teoretic, aduce nativilor Rac un nou început pe plan profesional, acești nativi din 6 Noiembrie 2018 tot sunt în

căutarea unui adevăr, unei activități care să le facă plăcere, să îi stimuleze financiar, să îi pună în valoare etc. Cel mai probabil în majoritatea cazurilor, Universul va dori să reorganizați activitatea prestată pentru a vă îmbunătățiți serviciile oferite.

Vor fi nativi care vor merge între 17-20 Iunie la interviuri, examinări, tocmai pentru a găsi un job care să ofere condiții mai bune. Se mai poate evidenția cazul în care primiți oferte de a pleca în altă țară, iar cum sunteți în căutare de noi provocări, veți fi tentați să acceptați aceste oferte.

Loading...

Astrologul ZODIACOOL vă informează că din toate privințele contextul este alunecos: muncă, sănătate și sentimente. În fond, blocajul este pe capitolul afectiv, aici veți simți că este necesar între 20-22 Iunie să comunicați mai mult, pentru a vedea în ce stadiu vă aflați.

Cu toate că sunteți caracterizați de dorința stabilității, până la începutul lui August starea de instabilitate vă caracterizează, nu vă mai regăsiți în relații, iar acest element vă demoralizează, vă oferă insomnii, lipsă a poftei de mâncare, randament scăzut la serviciu. Partenerul va resimți această încordare abordată de voi, în primă fază va fi indiferent, urmând ca în weekend să deschidă Cutia Pandorei.

Astrologul ZODIACOOL vă avertizează că cele mai intense revelații legate de viață, din ultimii 18-19 ani, le veți avea în acest interval analizat, ar fi bine să notați tot ceea ce gândiți, deoarece pe aceste idei veți acționa în următorii 3-5 ani.

Din 21 Iunie, Soarele intră în semnul vostru, îmbunătățind în primă fază starea de sănătate, vă va mobiliza pentru a găsi soluții la așa-zisele probleme, numai că în curând se va alătura conflictului cu cei doi malefici din casa căsătoriei, susținând dorința de detașare, ruptură de prieteni, rude, obiceiuri proaste, și în final, dacă este cazul, de partener.

În toată această furtună sufletească apar șanse mari de a vă îndrăgosti, de a rezona cu persoane noi, ce se află în aceleași situații cu voi, tocmai pentru a înțelege, pentru a vedea totul din exterior.

Pe partea de sănătate pot să apară probleme ale sângelui, ficatului, colonului.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Scopul folosirii formulei Stelelor Zburătoare este identifica zonele din locuință cu fluxul de
Cu data nașterii afli răspunsul la întrebarea Ce zodie sunt?, în zodiacul european. Rapid și
Horoscopul natal personal se întocmește ținând cont de contextul astral în momentul nașterii,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.