Horoscop săptămânal 17-23 Iunie 2019 pentru zodia Pești

Horoscop săptămânal: pe 17 Iunie 2019 are loc faza de Lună Plină în casa carierei, care aduce șanse mari de a avansa, de a obține un contract avantajos, posibil chiar

un nou loc de muncă. Dacă doriți să aplicați pentru un job în străinătate sau pentru obținerea unei vize, atunci șansele pentru a materializa aceste obiective sunt de peste 90%.

După 21 Iunie, Soarele intră în casa iubirii, a copiilor, aducând o viziune de ansamblu asupra relațiilor sentimentale, toate frustrările acumulate în ultimii 9-12 ani vor fi scoase la suprafață, tocmai pentru a lucra cu voi, cu sufletul, care în această perioadă are nevoie de lumină, încredere, dragoste, adevăr.

Cei mai avantajați nativi sunt cei singuri, deoarce contextul planetar îi ajută să întâlnească persoana dorită, care să le fie alături în următorii 29-30 de ani.

Loading...

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să vă apropiați mai mult de Divinitate, doar așa o să fiți puternici în credință și o să depășiți greutățile ce vin către voi, deoarece tot din 21 Iunie, Neptun, guvernatorul vostru, își va începe mișcarea de retrogradare, reactivând acele tenebre, depresii ce s-au mai înregistrat și în vara lui 2018.

Se pare că istoria se repetă, numai că de astă dată veți găsi și soluția problemei, aceasta se află la îndemâna voastră, deoarece va fi necesar să vă centrați atenția numai pe voi.

Evident, nu toți Peștii vor trece prin aceste evenimente menționate mai sus, dar în sufletul fiecăruia va fi o luptă în a se adapta la noile trenduri sociale, care până acum în viziunea voastră au fost catalogate ca fiind superficiale.

Multe relații se vor rupe, însă este foarte interesant faptul că Peștii vor atrage repede pe cineva nou în viața lor, care va avea aceleași experiențe afective obținute în decursul anilor.

Cuadratura Jupiter retrograd-Neptun retrograd este extrem de greu de suportat în condițiile în care se formează pe casa bolilor cronice, a dușmăniilor și dependențelor (persoane, vicii, sex). De aceea, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți atenți la tot ceea ce faceți în defavoarea voastră, deoarece vă va distruge dacă nu vă întoarceți către un mijloc prin care să vă încărcați energetic (rugăciune, meditație, sport etc.)

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Certurile pot să apară și de la o neînțelegere aparent neînsemnată, de aceea se recomandă
Zodia Scorpion dragoste. Ce iubește femeia Scorpion, femeia scorpion în dragoste și bărbatul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.