Horoscop săptămânal 17-23 Iunie 2019 pentru zodia Pești

Horoscop săptămânal: pe 17 Iunie 2019 are loc faza de Lună Plină în casa carierei, care aduce șanse mari de a avansa, de a obține un contract avantajos, posibil chiar

un nou loc de muncă. Dacă doriți să aplicați pentru un job în străinătate sau pentru obținerea unei vize, atunci șansele pentru a materializa aceste obiective sunt de peste 90%.

După 21 Iunie, Soarele intră în casa iubirii, a copiilor, aducând o viziune de ansamblu asupra relațiilor sentimentale, toate frustrările acumulate în ultimii 9-12 ani vor fi scoase la suprafață, tocmai pentru a lucra cu voi, cu sufletul, care în această perioadă are nevoie de lumină, încredere, dragoste, adevăr.

Cei mai avantajați nativi sunt cei singuri, deoarce contextul planetar îi ajută să întâlnească persoana dorită, care să le fie alături în următorii 29-30 de ani.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să vă apropiați mai mult de Divinitate, doar așa o să fiți puternici în credință și o să depășiți greutățile ce vin către voi, deoarece tot din 21 Iunie, Neptun, guvernatorul vostru, își va începe mișcarea de retrogradare, reactivând acele tenebre, depresii ce s-au mai înregistrat și în vara lui 2018.

Se pare că istoria se repetă, numai că de astă dată veți găsi și soluția problemei, aceasta se află la îndemâna voastră, deoarece va fi necesar să vă centrați atenția numai pe voi.

Evident, nu toți Peștii vor trece prin aceste evenimente menționate mai sus, dar în sufletul fiecăruia va fi o luptă în a se adapta la noile trenduri sociale, care până acum în viziunea voastră au fost catalogate ca fiind superficiale.

Multe relații se vor rupe, însă este foarte interesant faptul că Peștii vor atrage repede pe cineva nou în viața lor, care va avea aceleași experiențe afective obținute în decursul anilor.

Cuadratura Jupiter retrograd-Neptun retrograd este extrem de greu de suportat în condițiile în care se formează pe casa bolilor cronice, a dușmăniilor și dependențelor (persoane, vicii, amor). De aceea, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți atenți la tot ceea ce faceți în defavoarea voastră, deoarece vă va distruge dacă nu vă întoarceți către un mijloc prin care să vă încărcați energetic (rugăciune, meditație, sport etc.)

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 22 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.