Horoscop săptămânal 17-23 Iunie 2019 pentru zodia Gemeni

Horoscop săptămânal: ziua de luni este pentru nativii Gemeni o provocare, faza de Lună Plină din 17 Iunie activează casa asocierilor, a relațiilor, a legăturii cu

cei din exterior, iar sub efectul acestui surplus astral veți simți nevoia de a spune tot ceea ce simțiți. Toate blocajele acumulate în ani, de la prea mult bun simt, acum se pare că vor fi activate.

Totul va pleca de la cel mai sensibil punct al vostru/ de suprafață .... de la bani, urmând a se ajunge în profunzime de la lipsa timpului, generat de faptul că petreceți prea mult la muncă, în deplasări, poate chiar încercând să faceți ca relația să funcționeze.

Chiar dacă această Lună Plină scoate la suprafață tot ceea ce ați conștientizat de mult timp, partea tensionată este că se va ajunge în situații de conflict de la ceilalți, care au așa-zise nemulțumiri, urmând ca mai apoi să se activeze cod roșu de instabilitate emoțională/ fizică etc.

Situațiile vor fi multiple, asupra acestor stimuli Universul va insista până anul viitor în Aprilie, când se va simți nevoit să intervină în destinul vostru dacă până atunci voi nu faceți nimic. Mercur, guvernatorul vostru, alături de Marte și Nodul Nord, vorbesc în continuare de predispoziția pierderii unei sume de bani, din varii motive... încredere în ceilalți, împrumuturi ce nu sunt restituite, suspendarea unui proiect, amânarea unei înțelegeri etc.

De fapt, se face o plată karmică acum, în destinul luat la naștere este scris dacă alegeți să o achitați cu bani sau cu sănătate.

Venus din semnul vostru, în opoziție cu Jupiter, vă va arăta cine vă este cu adevărat alături la greu sau nu, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să nu vă așteptați decât la suprize.

Pe 21 Iunie, Soarele intră în Rac, alături de cele 3 elemente menționate mai sus, unde în curând va forma 2 eclipse, menite să pună pe tapet situația clară a resurselor.

Dacă ați început activități pe cont propriu și sunteți disciplinați în primul rând cu voi, atunci succesul va fi de partea voastră, însă veți fi destabilizați pe sentimental și sănătate. Pentru voi, perioada actuală este menită să vă învețe echilibrul, să vă ofere noile perspective asupra vieții, ce se vor impune în 2026 în ritmul de viață al tuturor semnelor zodiacale.

Tot pe 21 Iunie, Neptun retrogradează pe casa carierei, reluând unele dispute cu șefii, mai mult decât atât, cuadratura cu Jupiter retrograd va pune paie pe foc, veți simți nevoia de revoltă, aceasta va pleca de la lucruri banale în principiu, dar se va ajunge la amenințări, demisii, acțiuni în instanță etc.

Pe plan sentimental, astrologul ZODIACOOL recomandă Gemenilor să își aleagă cu grijă cuvintele, căci pot leza pe cel drag, acesta nu este vinovat că i-ați permis să se comporte disprețuitor, indiferent cu voi. Schimbarea este în sufletul vostru, de aceea doar de voi depinde.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 15 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.