Horoscop săptămânal 17-23 Iunie 2019 pentru zodia Fecioară

Horoscop săptămânal: săptămâna începe pentru nativii Fecioară sub influența fazei de Lună Plină din casa familiei, moștenirilor, căminului, de aceea cel mai probabil

o veste legată de un eveniment în familie (vizită a unei rude) vă va mobiliza pentru a face curățenie generală, renovări etc.

Astrologul ZODIACOOL vă aduce la cunoștință că se mai poate înregistra situația în care vi se va comunica faptul că veți intra în posesia unui bun ce aparține familiei din care proveniți. Partenerul nu va fi de acord cu aceste beneficii, care vă vor implica în tot felul de obligații pentru următoarele luni.

Între 20-22 Iunie, atenția se va focusa pe iubire, copii, proiecte creative, veți constata că ideile voastre renascentiste nu sunt privite cu ochi buni de către ceilalți, care își doresc stabilitate, în condițiile în care toată lumea este prea agitată.

Conflictele sentimentale apărute la finele săptămânii precedente se vor menține, ele vorbesc despre principii de viață, de nemulțumiri legate de neimplicarea partenerului în responsabilitățile de zi cu zi. Mai mult decât atât, din 21 Iunie, Neptun retrogradează în casa căsătoriei, reluând unele probleme conjugale din ultimii 3-4 ani. Partea bună este că Fecioarele vor dori altceva de la ele, vor cocheta cu practici spirituale, se vor întoarce la credință etc.

Pe plan profesional, astrologul ZODIACOOL vă informează că Universul vă ajută să obțineți un loc de muncă între 17-20 Iunie, posibil să fie vorba de avansare, de o mai bună reputație, de popularitate etc.

Soarele după 21 Iunie intră în casa socializării, a distracției, a legăturii cu Divinitatea, oferindu-vă din această poziție în următoarele 4 săptămâni noi șanse să vă mai relaxați, să iubiți, să vă focusați pe relația de cuplu.

Dacă sunteți într-o relație complicată, care nu vă satisface, veți avea în următoarea perioadă prilejul să rupeți totul, această trecere se va face cu ajutorul unei persoane de sex opus, care vă va învăța iarăși să iubiți.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.