Horoscop săptămânal 17-23 Iunie 2019 pentru zodia Fecioară

Horoscop săptămânal: săptămâna începe pentru nativii Fecioară sub influența fazei de Lună Plină din casa familiei, moștenirilor, căminului, de aceea cel mai probabil

o veste legată de un eveniment în familie (vizită a unei rude) vă va mobiliza pentru a face curățenie generală, renovări etc.

Astrologul ZODIACOOL vă aduce la cunoștință că se mai poate înregistra situația în care vi se va comunica faptul că veți intra în posesia unui bun ce aparține familiei din care proveniți. Partenerul nu va fi de acord cu aceste beneficii, care vă vor implica în tot felul de obligații pentru următoarele luni.

Între 20-22 Iunie, atenția se va focusa pe iubire, copii, proiecte creative, veți constata că ideile voastre renascentiste nu sunt privite cu ochi buni de către ceilalți, care își doresc stabilitate, în condițiile în care toată lumea este prea agitată.

Loading...

Conflictele sentimentale apărute la finele săptămânii precedente se vor menține, ele vorbesc despre principii de viață, de nemulțumiri legate de neimplicarea partenerului în responsabilitățile de zi cu zi. Mai mult decât atât, din 21 Iunie, Neptun retrogradează în casa căsătoriei, reluând unele probleme conjugale din ultimii 3-4 ani.  Partea bună este că Fecioarele vor dori altceva de la ele, vor cocheta cu practici spirituale, se vor întoarce la credință etc.

Pe plan profesional, astrologul ZODIACOOL vă informează că Universul vă ajută să obțineți un loc de muncă între 17-20 Iunie, posibil să fie vorba de avansare, de o mai bună reputație, de popularitate etc.

Soarele după 21 Iunie intră în casa socializării, a distracției, a legăturii cu Divinitatea, oferindu-vă din această poziție în următoarele 4 săptămâni noi șanse să vă mai relaxați, să iubiți, să vă focusați pe relația de cuplu.

Dacă sunteți într-o relație complicată, care nu vă satisface, veți avea în următoarea perioadă prilejul să rupeți totul, această trecere se va face cu ajutorul unei persoane de sex opus, care vă va învăța iarăși să iubiți.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Qi (chi) reprezintă forța vieții, o energie pozitivă sau negativă, invizibilă ce curge atât
Previziuni dragoste 2019 pentru zodia Iepure: în anul 2019 dragostea se întoarce în viața
Denumire: You Bi – Ajutorul din partea dreaptă Aspecte pozitive: Succes, promovare, reputație

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.