Horoscop săptămânal 17-23 Iunie 2019 pentru zodia Capricorn

Horoscop săptămânal: săptămâna 17-23 Iunie începe cu multe conștientizări pentru nativii Capricorn, de aceea astrologul ZODIACOOL vă atenționează să fiți mai toleranți

cu ceilalți, ceea ce va fi greu de obținut, întrucât starea de nervozitate este la cote maxime. Faza de Lună Plină din 17 Iunie, din casa bolilor cronice, a dușmăniilor, vine să vă readucă aminte faptul că ați uitat de voi, că în ultimii ani ați trăit (ați făcut eforturi) doar pentru ceilalți, iar acum recunoștința nici pe departe nu este aceea pe care ați așteptat-o.

Această Lună Plină vă va răscoli sufletul, fizicul, tocmai pentru că ajungeți la un grad de saturație a toleranței, de aceea veți căuta să vă îndepărtați de unele persoane/ situații de viață care în principiu vă aduc mai mult stres decât bine. Voi ați fost cei care ați generat aceste situații. Nemulțumirile îi vor face pe Capricorni între 18-20 Iunie să fie direcți, să pună punctul pe i, să spună ceea ce simt.

Din 21 Iunie, Soarele ajunge în Rac, activând pentru următoarele 4 săptămâni relațiile de colaborare/ conjugale. În acest sector astral se vor alătura lui Marte și Mercur, Nodul Nord, care deja au adus tensiuni de săptămânile precendente.

Predispoziția este ca în relațiile care nu mai funcționează Capricornii să ia măsuri, să se ajungă chiar la despărțire. În toate aceste provocări nemaiîntâlnite în ultimii 29-30 de ani, voi o să luați inițiativa de a vă iubi mai mult.

Astrologul ZODIACOOL vă informează că spre finele săptămânii se modifică starea, o veste bună, legată de obținerea unei sume de bani, vă va încânta, veți intra în posesia unor resurse ce vă aparțin. Posibil să plecați într-o călătorie, tocmai pentru a reuși să vă puneți gândurile în ordine.

Pe partea de sănătate, pot să apară simptome atipice, stări de disconfort, la mijloc este un dezechilibru energetic/ mineral/ hormonal.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.