Horoscop săptămânal 17-23 Iunie 2019 pentru zodia Capricorn

Horoscop săptămânal: săptămâna 17-23 Iunie începe cu multe conștientizări pentru nativii Capricorn, de aceea astrologul ZODIACOOL vă atenționează să fiți mai toleranți

cu ceilalți, ceea ce va fi greu de obținut, întrucât starea de nervozitate este la cote maxime. Faza de Lună Plină din 17 Iunie, din casa bolilor cronice, a dușmăniilor, vine să vă readucă aminte faptul că ați uitat de voi, că în ultimii ani ați trăit (ați făcut eforturi) doar pentru ceilalți, iar acum recunoștința nici pe departe nu este aceea pe care ați așteptat-o.

Această Lună Plină vă va răscoli sufletul, fizicul, tocmai pentru că ajungeți la un grad de saturație a toleranței, de aceea veți căuta să vă îndepărtați de unele persoane/ situații de viață care în principiu vă aduc mai mult stres decât bine. Voi ați fost cei care ați generat aceste situații. Nemulțumirile îi vor face pe Capricorni între 18-20 Iunie să fie  direcți, să pună punctul pe i, să spună ceea ce simt.

Loading...

Din 21 Iunie, Soarele ajunge în Rac, activând pentru următoarele 4 săptămâni relațiile de colaborare/ conjugale. În acest sector astral se vor alătura lui Marte și Mercur, Nodul Nord, care deja au adus tensiuni de săptămânile precendente.

Predispoziția este ca în relațiile care nu mai funcționează Capricornii să ia măsuri, să se ajungă chiar la despărțire. În toate aceste provocări nemaiîntâlnite în ultimii 29-30 de ani, voi o să luați inițiativa de a vă iubi mai mult.

Astrologul ZODIACOOL vă informează că spre finele săptămânii se modifică starea, o veste bună, legată de obținerea unei sume de bani, vă va încânta, veți intra în posesia unor resurse ce vă aparțin. Posibil să plecați într-o călătorie, tocmai pentru a reuși să vă puneți gândurile în ordine.

Pe partea de sănătate, pot să apară simptome atipice, stări de disconfort, la mijloc este un dezechilibru energetic/ mineral/ hormonal.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Spre deosebire de zodiile europene, zodiile chinezești nu corespund unei perioade de o lună, ci
Adevăruri despre zodia Pești în dragoste, tendințe femeia Pești și bărbatul în relații
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Dragon și Șarpe este Sud-Estul. Nativii din aceaste

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.