Horoscop săptămânal 17-23 Iunie 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămânal: ziua de luni aduce odată cu faza de Lună Plină, din casa a XI-a, noi obiective în viața nativilor Berbec, aceștia vor simți că a venit momentul

să nu se mai plângă de soarta lor, că în sfârșit este cazul să acționeze, plus că sunteți susținuți de guvernatorul vostru, Marte, ce este implicat într-un aspect violent, care poate aduce schimbări în destin.

Lecția pe care trebuie să o conștientizați vine din partea rudelor, aici o să aveți parte de mici dispute, la care nici nu vă așteptați, ele pot fi generate de faptul că acestea se implică în viața voastră, doresc să vă forțeze mâna pentru a lua unele decizii care în principiu vă ajută, dar care în fond le asigură acestora o stare de confort.

Situațiile pot fi diferite, ele pot varia de la impunerea familiei în alegerea unei facultăți, cariere, job, loc de construit o casă etc., până la șantaj emoțional legat de ajutorarea unui alt frate ce este în străinătate sau opunerea față de ideea voastră de a pleca.

Astrologul ZODIACOOL vă informează că se mai poate identifica cazul în care doriți să începeți o activitate pe cont propriu, să achiziționați ceva, iar partenerul/ copiii/ persoane dragi nu se vor oferi să vă susțină financiar/ legal pentru a reuși să duceți la bun sfârșit planul.

Partea bună în toate aceste situații este că o să vedeți cu adevărat pentru cine ați făcut eforturi în ultimii 9-12 ani, să încercați să vă descurcați singuri, să aveți mai multă încredere în deciziile voastre și, nu în ultimul rând, să deveniți independenți.

Dacă aveți de susținut examene, interviuri, între 17-20 Iunie, tranzitul Lunii prin casa carierei vă avantajează, mai mult decât atât, primiți confirmări că sunteți buni în domeniul în care profesați, plus că veți avea șansa să negociați un venit în plus pe lângă ceea ce câștigați zi de zi.

Pe 21 Iunie, Soarele intră în sectorul rezervat investițiilor, moștenirilor karmice/ de familie, unde va sta în următoarele 4 săptămâni, ajutându-vă să mutați, să renovați, să achiziționați o locuință, să vindeți dacă este cazul sau, în ultimă instanță, să plecați în altă țară. Cert este că tranzitele actuale doresc reformă în viața voastră, în special pe capitolul stabilitate în cuplu, confort etc.

Se mai poate înregistra situația în care o persoană dragă inimii voastre suferă de probleme medicale, aceasta va avea nevoie de ajutorul vostru, iar voi veți fi nevoiți să vă faceți timp pentru a merge cu aceasta la spital, la tratament etc.

Tot pe 21 Iunie, Neptun retrogradează pe casa psihicului/ a bolilor cronice, readucând în viața Berbecilor problemele de sănătate din trecut, însă de data aceasta mai accentuate.

Berbecii vor simți că lipsește ceva din viața lor, nu își găsesc rostul, încrederea în forțele proprii, poate de aceea se vor îndrepta către practici spirituale, terapii complementare, rugăciune, meditație etc. De fapt, aveți nevoie de mai mult timp petrecut doar cu propria persoană.

Pe plan sentimental, partenerul poate deveni gelos/ iritat de faptul că îl lăsați pe ultimul plan în defavoarea familiei din care proveniți, vă va reproșa faptul că ați uitat de ceea ce v-a solicitat, astrologul ZODIACOOL recomandă să aveți mai multe activități la comun în weekend.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 22 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.