Horoscop săptămânal 17-23 Iunie 2019 pentru zodia Balanță

Horoscop săptămânal: faza de Lună Plină din 17 Iunie pentru nativii Balanță aduce iarăși în actualitate dorința de a încheia o tranzacție, de a semna un contract fie de

închiriere a unui spațiu, fie de a achiziționa un bun. Vă va ajuta în aceste demersuri cel mai probabil o rudă/ un prieten.

Dacă veți avea de susținut examene, atunci astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți foarte atenți la text, Mercur suprapus peste Marte poate să aducă superficialitate, să vă distragă atenția de la ceea ce este esențial, ascultați-vă intuiția, așa o să găsiți ușor răspunsul la problemă.

Ideal ar fi să învățați mai mult, să fiți consecvenți cu voi, dar vă va fi extrem de greu, deoarece gândurile voastre sunt împărțite, plus că între timp apare oboseala cronică.

Balanțele sunt susținute astral pentru a se exprima clar, concis, se fac înțelese... uneori prea bine înțelese, deoarece vor spune un adevăr care va deranja pe mulți.

Între 20-22 Iunie, tranzitul Lunii prin casa a IV-a vă surprinde încercând să achitați unele facturi, rate, datorii care vin asupra voastră asemenea unui bumerang, veți simți că este necesar să luați în avans bani de la serviciu/ colegi/ rude, pentru a trece peste aceste blocaje. Evident, nu toți nativii Balanță vor trece prin astfel de situații, însă la nivel de psihic, sunteți nemulțumiți de felul în care ați gestionat resursele în ultimii 2-3 ani.

Din 21 Iunie, apar 2 modificări astrale importante din punct de vedere profesional: Soarele intră în casa carierei, unde vă va oferi noi perspective de avansare/ șanse de un nou loc de muncă, Neptun va retrograda pe sectorul muncii și a sănătății, reluând unele nemulțumiri ce au fost trecute cu vederea în Martie 2019 (acestea vizează timpul petrecut la muncă, faptul că nu sunteți plătiți la timp etc.)

Astfel, se anunță 4 săptămâni intense, care vă vor ajuta să vă reorganizați atitudinea față de modul în care obțineți banii.

Astrologul ZODIACOOL recomandă să nu forțați nota, dacă voi sunteți cei care au produs dezechilibru în viața voastră, dacă veți da vina pe alții, atunci Universul vă va extrage din acele situații, urmând ca în curând să vă treacă prin tot felul de teste, pentru a vă arăta ce înseamnă cu adevărat disciplina.

Capitolul sănătate va fi supus stresului, oboselii cronice, de aceea pot să apară dureri de cap, migrene, atacuri de panică, probleme ale stomacului/ ficatului etc.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 30 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.