Horoscop săptămânal 17-23 Iunie 2019 pentru zodia Balanță

Horoscop săptămânal: faza de Lună Plină din 17 Iunie pentru nativii Balanță aduce iarăși în actualitate dorința de a încheia o tranzacție, de a semna un contract fie de

închiriere a unui spațiu, fie de a achiziționa un bun. Vă va ajuta în aceste demersuri cel mai probabil o rudă/ un prieten.

Dacă veți avea de susținut examene, atunci astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți foarte atenți la text, Mercur suprapus peste Marte poate să aducă superficialitate, să vă distragă atenția de la ceea ce este esențial, ascultați-vă intuiția, așa o să găsiți ușor răspunsul la problemă.

Ideal ar fi să învățați mai mult, să fiți consecvenți cu voi, dar vă va fi extrem de greu, deoarece gândurile voastre sunt împărțite, plus că între timp apare oboseala cronică.

Loading...

Balanțele sunt susținute astral pentru a se exprima clar, concis, se fac înțelese... uneori prea bine înțelese, deoarece vor spune un adevăr care va deranja pe mulți.

Între 20-22 Iunie, tranzitul Lunii prin casa a IV-a vă surprinde încercând să achitați unele facturi, rate, datorii care vin asupra voastră asemenea unui bumerang, veți simți că este necesar să luați în avans bani de la serviciu/ colegi/ rude, pentru a trece peste aceste blocaje. Evident, nu toți nativii Balanță vor trece prin astfel de situații, însă la nivel de psihic, sunteți nemulțumiți de felul în care ați gestionat resursele în ultimii 2-3 ani.

Din 21 Iunie, apar 2 modificări astrale importante din punct de vedere profesional: Soarele intră în casa carierei, unde vă va oferi noi perspective de avansare/ șanse de un nou loc de muncă, Neptun va retrograda pe sectorul muncii și a sănătății, reluând unele nemulțumiri ce au fost trecute cu vederea în Martie 2019 (acestea vizează timpul petrecut la muncă, faptul că nu sunteți plătiți la timp etc.)

Astfel, se anunță 4 săptămâni intense, care vă vor ajuta să vă reorganizați atitudinea față de modul în care obțineți banii.

Astrologul ZODIACOOL recomandă să nu forțați nota, dacă voi sunteți cei care au produs dezechilibru în viața voastră, dacă veți da vina pe alții, atunci Universul vă va extrage din acele situații, urmând ca în curând să vă treacă prin tot felul de teste, pentru a vă arăta ce înseamnă cu adevărat disciplina.

Capitolul sănătate va fi supus stresului, oboselii cronice, de aceea pot să apară dureri de cap, migrene, atacuri de panică, probleme ale stomacului/ ficatului etc.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Câine: ani: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994,
Feng Shui este o știință la care apelează din ce în ce mai mulți români, reușind să
Horoscop anul 2020 pentru nativii din zodia Tigru - Previziuni zodia Tigru: ani: 1926, 1938, 1950,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.