Horoscop saptamanal 17-23 August 2020 pentru zodia Varsator

Horoscop saptamanal: in intervalul 17-23 august, nativii Varsator isi rezolva problemele financiare

Nativii Vărsător sunt scoși din hibernare de o anumită problemă de serviciu, pe care o consideră esențială pentru întreaga lor carieră. Este posibil să nu fie o împlinire totală, dar poate fi un palier important.

Banii vin în salturi. Acum, mai degrabă nu vin. Poate de aceea nativul Vărsător se îndură să iasă din carapace și să se dedice problemelor profesionale. Lucrurile nu sunt foarte fericite financiar și este nevoie de prezența nativilor.

Unii dintre nativi au stat retrași de nevoie. Acum au găsit un job și fac un efort deosebit să iasă și să îl onoreze, pentru că facturile restante au început să se adune îngrijorător.

Persoana iubită/partenerul de cuplu caută să intre în vorbă, să provoace nativul la o plimbare, dar nu are niciun spor. Nativii Vărsător se simt chiar agasați.

Este normal. Pe primul plan, la această oră, sunt problemele profesionale, din motivele enunțate anterior.

Sănătatea poate fi afectată la nivelul sistemului nervos.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 17-23 August 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.