Horoscop saptamanal 17-23 August 2020 pentru zodia Sagetator

Horoscop saptamanal: in intervalul 17-23 august, nativii Sagetator sunt plini de creativitate

Nativii Săgetător au o săptămână de foc! Persoana iubită le cere să fie mai cu picioarele pe pământ și nativii sunt cam derutați.

Alții nativi sunt extrem de creativi. Pentru a-și etala creațiile, au nevoie să își antreneze calitățile pragmatice. Numai cu ideea, numai cu pasiunea nu se poate face nimic. Nativul are nevoie să înfăptuiască efectiv.

Banii sunt o problemă și acesta este unul dintre motivele pentru care nativii și-au mobilizat forțele: trebuie să facă ceva.

După părerea astrologului zodiacool.ro, cel mai productiv ar fi să se uite în urmă, să vadă cum au gestionat problemele banilor și valorilor personale și să vadă ce se poate recupera.

Persoana iubită le propune o călătorie, dar este extrem de costisitoate. Tensiunea este cu atât mai mare, cu cât nativul și-a propus să fie foarte chibzuit.

Din punct de vedere al sănătății, cu atâtea griji, sunt posibile mici probleme de tahicardie.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 17-23 August 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.