Horoscop saptamanal 17-23 August pentru zodia Leu

Horoscop saptamanal: in intervalul 17-23 august, nativii Leu sunt energici

Nativii Leu sunt într-o perioadă în care nu au astâmpăr. Sunt plini de energie și au o dorință de evadare din cotidian, din rutină, din starea în care se complac zi de zi.

Aventura îi atrage, îi ispitește de-a dreptul. Simt nevoia fie să călătorească, fie să se retragă departe de toată lumea cu o carte bună, cu muzica preferată. Sau să se bucure în liniște de sunetele naturii.

Astrologul zodiacool.ro îi surprinde pe nativii Leu preocupați de bani. Dar nu într-un mod negativ. Pur și simplu, se interesează cum ar fi mai bine să se implice în activități profitabile.

Activitatea de zi cu zi stagnează, personalul din subordine are sincope în structura sa, deci trebuie acționat cumva. Nativul are energia necesară pentru a găsi soluții.

Viața romantică este subordonată muncii de zi cu zi. Cu un orar bine stabilit, cu naturalețe și cu implicare serioasă, nativii reușesc să își impresioneze partenerul.

Sănătatea poate crea probleme serioase dacă nu se acordă din timp atenție unor simptome și dacă tratamentul prescris nu este respectat cu strictețe.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 17-23 August 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.