Horoscop saptamanal 17-23 August 2020 pentru zodia Berbec

Horoscop saptamanal: nativii Berbec, in intervalul 17-23 august, sunt nelinistiti

Continuă o perioadă în care nativii Berbec simt că evoluția lor profesională stagnează. Și aceasta a început să îi irite!

Sunt creativi, au ceva de spus, au ceva de dăruit. O fac cu convingere dar, cu toate acestea, acolo sus nu este primit darul lor.

Nu vă neliniștiți, perfecționați cât se poate ceea ce ați realizat până acum. Vă va fi de folos în curând. Până la toamnă nu mai e mult!

Banii vin în salturi, și imediat se duc pe cheltuieli legate de copii. Aceștia cer constant.

Mai nefericite sunt situațiile în care o afecțiune a sănătății unuia dintre copii apare din senin și cere cheltuieli serioase pentru ameliorare. Dar este ceva care trece.

Îndrăgostiți lulea, nativii Berbec sunt plini de inițiativă, toată îndreptată către persoana iubită. De data aceasta, rațiunea și sentimentele și-au dat mâna.

Simt că relația în care sunt implicați este un balsam pentru inima lor, le însănătoșește și le alină întreaga ființă. 

Din punct de vedere al sănătății, pentru nativii Berbec se pot înregistra însănătoșiri grabnice sau, dimpotrivă, dignostice greșite. 

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 17-23 August 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 20 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.