Horoscop saptamanal 17-23 August 2020 pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal pentru toate zodiile: in intervalul 17-23 august, nativii se concentreaza pe partea financiara

Casa banilor este foarte bine aspectată în această perioadă. Lumea dă dovadă de mobilitate și de o bună comunicare.

Sumele se negociază la sânge și, pentru că fiecare dintre noi este implicat în aceste aspecte benefice din punct de vedere al bunurilor și valorilor, tranzacțiile au acea componentă durabilă, „win-win”, adică câștigă ambele părți.

Este vorba de banii fiecăruia în parte, de banii personali, câștigați prin muncă și prin contribuția personală. Banii veniți din credite mai așteaptă ca să intre în trezorerii.

Romantismul se rezumă la stadiul de companie plăcută, de satisfacere a unor capricii, de petrecere a unor momente de răsfăț împreună. Cuplurile au nevoie de o ambianță agreabilă, dar și de o apariție atrăgătoare a celor doi.

Sănătatea poate pune probleme legate de articulații, probleme ce revin după un timp în care nu au mai dat semne de afectare.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 17-23 August 2020:

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.