#reclama0#

Horoscop săptămânal 16-22 Septembrie 2019 pentru zodia Vărsător

#reclama10#

Horoscop săptămânal: pentru nativii Vărsător, intervalul 16-22 septembrie 2019 vine cu foarte multe vești bune, ceea ce este un element pozitiv, întrucât din luna aprilie

#reclama1#

și până în momentul prezent s-au confruntat acești nativi cu foarte multe obstacole, limitări. Fie că au vrut să achiziționeze ceva și nu au găsit la momentul propice ceea ce își doreau, fie nu s-au realizat actele, fie s-au confruntat cu anumite probleme de sănătate și nu s-a găsit un diagnostic sau tratamentul nu a funcționat.

După această dată de 18 septembrie, când Saturn, guvernatorul vostru natal, își va reveni la mers direct pe casa a XII-a, a bolilor cronice, a problemelor cu justiția și a spațiilor închise, a depresiei, a limitărilor interioare, o să simțiți că încep lucrurile să funcționeze și pentru voi.

#reclama7#

Această săptămână nu va face însă minuni, ea va aduce în primul rând doar vești, pentru a se trece la ceva concret mai este de așteptat până la începutul lunii octombrie, când din 30 septembrie și Pluton se pregătește să își revină la mers direct.

Tocmai de aceea, între 16 și 17 septembrie veți fi mult mai focusați pe anumite discuții.

Dacă acestea vizează posibil o achiziție, atunci veți ajunge la un consens, posibil să fie vorba și de o negociere acolo, întrucât vorbim de sume mari de bani, iar dacă așteptați să vină o aprobare, o viză, un certificat, ceva care să vă ajute să urcați din punct de vedere al ierarhiei profesionale, între 17 și 27 septembrie cel mai probabil va veni spre voi această veste.

#reclama3#

De asemenea, partea de cămin în această perioadă este foarte bine aspectată, întrucât vedem ca mulți nativi Vărsător să ia în calcul ideea de a-și muta domiciliul, de a se reloca, de a renova, de a intra în posesia unei moșteniri sau a unui bun ce le aparține și care le-a fost luat între 2015 și 2016.

Dacă din 2015/ 2017 ați pierdut liniștea în cămin, cel mai probabil după aceste zile veți ajunge iarăși la acel stadiu de echilibru, dar cu multe lecții învățate la activ, întrucât nu vă veți mai comporta așa de indiferent cu propria persoană, veți pune mai mult preț pe ceea ce oferiți și, de asemenea, veți cere mai mult de la cei din jurul vostru.

#reclama11#

Pe weekend, nativii Vărsător se vor focusa pe creativitate, pe copii, pe relația de cuplu, existând probabilitatea de a ieși la o petrecere.

Încercați pe cât posibil să nu vă considerați prea norocoși și să folosiți această energie în surplus (sau bănuții care vă pot veni între 16 și 17 septembrie) pentru a vă testa norocul, întrucât există premise destul de mari pentru a avea parte de pierderi. Aici vorbim chiar de jocuri de noroc.

Dacă sunteți în căutarea unor colaboratori care să vă ajute să începeți o afacere, aceștia vor veni în viața voastră între 20 și 22 septembrie, cel mai probabil prin participarea la un eveniment.

Pe partea sentimentală, astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Vărsător să fie mult mai deschiși la comunicare, evident, și planetele din semnul Balanță deschid aceste oportunități, înțelegeți mult mai bine necesitățile celui drag și poate de aceea vedem ca în această perioadă să luați în calcul ideea de a călători, de a ieși în oraș, de a petrece mai mult timp în doi, plus că și partea aceasta intimă vedem să aibă parte mai ales în weekend de un restart.

Simțiți că sunteți iubiți, că sunteți apreciați, că a meritat tot efortul vostru de a rămâne în anumite situații foarte complicate din punct de vedere afectiv. Iar veștile bune ce vin de pe carieră și de pe partea financiară vă dau multe motive de a sărbători.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 19 februarie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

#reclama12#
Dragoste si Compatibilitate
#reclama2#
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
#reclama2#
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.