Horoscop săptămânal 16-22 Septembrie 2019 pentru zodia Leu

Horoscop săptămânal: în prima parte a săptămânii, între 16 și 17 septembrie, Luna tranzitează casa studiilor, casă deplasărilor și a interacțiunii cu instituțiile.

Tocmai de aceea, pe fondul revenirii lui Saturn la mers direct, în data de 18 septembrie, nativii Leu vor căuta tot felul de mijloace prin care să găsească o modalitate de a-și îmbunătăți serviciile pe care le prestează celor din jur.

Cei mai avantajați Lei sunt cei care activează pe cont propriu, întrucât acești nativi, având pe acest Saturn ce-și revine la mers direct în conjuncție cu acea pedeapsă în viață sau karmă negativă, vor avea parte de întâlniri cu anumite persoane prin contextul profesional, din viețile anterioare.

Au multe lucruri de învățat acolo, fie trebuie să învețe să ceară mai mult de la ei, aici vorbim chiar de bani sau de mai mult timp liber, fie de respect din partea celor din jur. Nativii Leu vor lua în calcul chiar ideea de a-și schimba programul, de a fi mult mai flexibili pentru propria persoană.

Tocmai de aceea, pentru că se vor centra pe ei, vor avea randament mult mai sporit undeva după luna septembrie și până undeva în decembrie 2019.

Între 17 și 20 septembrie, Luna tranzitează casa carierei și amplifică tot ceea ce am spus până acum. Ba mai mult decât atât, se suprapune și peste evenimentul din 18 septembrie, aducând o altă viziune asupra modului în care ar trebui să se comporte în raport cu familia, cu investițiile, cu autoritățile.

Leii au fost prea stresați în ultima perioadă de anumite probleme financiare și acum, pentru a ieși din acest cerc vicios, cel mai probabil ar trebui să găsească mijloace de a se relansa, dar prin a-și îmbunătăți serviciile.

Tocmai de aceea studiile vor face parte din planurile nativilor Leu în următoarea perioadă, împreună cu posibilitatea de a practica mai mult acasă, pe cont propriu, tot ceea ce fac între 20 și 22 septembrie.

Luna este plasată pe casa sufletului, a psihicului, a legăturii cu lumea de dincolo și aș zice totuși că este o perioadă foarte bună de relaxare. Așa că weekendul îi găsește pe nativii Leu detașați de toate aceste probleme de peste săptămână.

Dacă au avut probleme de sănătate în perioada aprilie, iunie, acestea pot să revină cel mai probabil între 18 și 21 septembrie, tocmai pentru a-i testa dacă și-au învățat lecțiile.

Cel mai probabil la mijloc este vorba de un exces alimentar sau posibil, dacă nu și-au mai luat tratamentul de ceva timp, să se confrunte cu acele pusee de tensiune sau să fie nevoiți să acorde mai multă atenție sistemului osos și sistemului muscular, întrucât pot avea dureri de spate sau de oase.

Săptămâna mai vorbește și de posibilitatea de a aduce noi perspective în sfera sentimentală. Când vorbim de acest capitol, vorbim de tot felul de tentații ce pot să apară atât din rândul prietenilor față de nativii Leu, cât și prin prisma locului de muncă sau prin anumite contacte ce apar noi în viața Leilor.

Nativii Leu au totuși tendința de a da curs acestor provocări de natură amoroasă și ideal ar fi să fie atenți, întrucât acest context este foarte alunecos, iar undeva după luna noiembrie există posibilitatea ca totul să iasă la suprafață.

Dacă aveți probleme în căsnicie, acestea fiind generate de lipsa banilor, lipsa comunicării, lipsa timpului petrecut împreună, între 10 și 22 septembrie există predispoziția destul de mare de a deschide acele situații sau acele dialoguri ce au fost abandonate de mult timp.

Părerile sau ideile venite din partea partenerului vă vor nemulțumi, în schimb vă vor determina să vă focusați mai mult pe voi și să încercați să ieșiți din acele conjuncturi.

De fapt, pe baza a ceea ce veți auzi în această perioadă, cel mai probabil undeva după februarie, martie 2020 veți lua și decizii radicale, însă până atunci vedem doar să fie vorba de anumite constatări.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 24 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.