Horoscop săptămânal 16-22 Septembrie 2019 pentru zodia Gemeni

Horoscop săptămânal: pentru nativii Gemeni intervalul 16-22 septembrie 2019 aduce două tendințe. Prima este dedicată vieții personale, trupului, sănătății acestor nativi,

întrucât Saturn, planeta ce a adus multe blocaje la nivelul acestui capitol legat de partea de sănătate, revine la mers direct și în acel aspect pe care l-am menționat în introducerea generală, alături de nodul Sud sau pedeapsa în viață, poate să aducă niște complicații pe partea de corp fizic.

Complicațiile pot apărea tocmai pentru că începând cu luna aprilie 2019 acești nativi au uitat de ei, s-au dedicat foarte mult muncii, au încercat să găsească soluții pentru a-și gestiona timpul cât mai eficient, numai că nu au acționat, nu au pus în practică tot ceea ce au gândit. Tocmai de aceea Saturn acum intervine brutal în viața lor.

De aceea recomandăm nativilor Gemeni în jurul datei de 19 septembrie să fie foarte atenți la ceea ce fac, pe unde merg, ce se întâmplă în jurul lor, întrucât fie pot fi prinși într-un accident, fie recidivează o problemă de sănătate, fie se vor confrunta cu probleme de sănătate.

Aici putem include și probleme neuronale și probleme ale circulației sângelui, deci multe domenii pot fi activate, la mijloc poate fi vorba și de o boală ce s-a mai manifestat în viețile anterioare și acum revine în viața lor într-un mod misterios, nu găsesc posibil un verdict, au nevoie de mai multe investigații.

A doua tendința a acestui interval este generată de locul de muncă, ce vedem însă să devină din ce în ce mai șubred sau să aducă foarte multe limitări și probleme, mai ales că Lilith, tentația, misterul, provocarea, se află alături de Neptun în retrogradare, iar în aspectele de cuadratură aș zice că nu sunt atât de favorabile tendințelor momentului.

Cel mai probabil nativii Gemeni fie au spus ceva la un anumit moment și acum totul se întoarce împotriva lor, fie au ajutat un anumit prieten, o persoană din familie, un șef să obțină un avantaj, fie s-au implicat prea mult într-un anumit proiect și acum ar vrea să se rupă, dar nu mai pot.

La mijloc vorbim chiar și de predispoziția de a fi amenințați cu probleme legale, să li se deschidă un proces dacă nu respectă anumite termene, condiții, să aibă și pierderi financiare. Sunt multe lucruri ce pot să iasă contrar așteptărilor nativilor Gemeni.

Tot pe segmentul profesional putem vorbi și de predispoziția de a greși în ceea ce practică, întrucât acest Lilith aduce posibilitatea de a fi superficial. Oricum, ei din natura semnului au o înclinație spre acest element, dar acum, cu ajutorul lui Lilith, pot fi foarte indiferenți, nu mai găsesc logica în ceea ce fac, simt o stare de oboseală, de lene, de detașare. Acest lucru îi poate costa, se vor trezi la realitate, cel mai probabil între octombrie-noiembrie 2019, dar s-ar putea să fie prea târziu.

Recomandarea astrologului ZODIACOOL pentru nativii Gemeni în această săptămână, mai ales între 17 și 20 septembrie, cât Luna este plasată în casa a XII-a, a psihicului, a legăturii cu divinitatea, este să se roage mai mult, să caute mijloace prin care pot să își îmbunătățească starea de spirit.

Aici vorbim posibil chiar de mișcare, de o alimentație mai sănătoasă, chiar de ieșiri în oraș alături de prieteni, pentru a schimba starea de depresie, de supărare, de angoasă, de nemulțumire financiară, de judecată pe care și-o aplică în momentul de față, urmând ca după data de 20 spre 22 septembrie, când Luna ajunge în casa banilor, să își stabilească noi priorități pentru a merge mai departe.

Problema centrală a acestei săptămâni este timpul. Iar legat de timp, vorbim de bani, aici sunt de fapt nemulțumirile nativilor Gemeni, ele se vor mai menține și până la sfârșitul anului viitor. De aceea este nevoie să se găsească o soluție de a ieși din impas.

Pe plan spiritual și sentimental, vedem ca nativii Gemeni să caute alinare, să ceară mai multă afecțiune de la partener, ceea ce vor primi, dar nu la nivelul la care se așteptau și tocmai de aceea există nativi care vor căuta iubirea în alte părți.

Poate o iubire karmică, o iubire profundă, iubire cu multe implicații și profesionale, și de imagine, care poate, de asemenea, să îi facă să simtă că trăiesc, să devină la un moment dat o dependență pentru ei acea situație.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 07 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.