Horoscop săptămânal 16-22 Septembrie 2019 pentru zodia Capricorn

Horoscop săptămânal: nativii Capricorn între 16 și 22 septembrie 2019 vor avea parte de revenirea lui Saturn, guvernatorul lor, la mers direct. Acest eveniment va avea

loc pe data de 18 septembrie, când există posibilitatea (două-trei zile plus sau minus) să aibă parte de tot felul de stări conflictuale. Starea aceea de apăsare, de nemulțumire, de revoltă în primul rând față de propria persoană, apoi față de partener, după 18 septembrie va dispărea, dar și datorită faptului că veți începe să luați decizii importante în viața voastră.

Este o săptămână cu multă încărcătură karmică, întrucât există posibilitatea ca începând din această perioadă să apară persoane noi în viața voastră, persoane pe care le-ați mai întâlnit probabil în viețile anterioare, să simțiți o conexiune aparte cu acești indivizi care au scopul/rolul în viața voastră de a vă scoate din acea stare de plafonare, cel mai probabil pe partea sentimentală.

Dacă sunteți singuri, după această dată de 19 septembrie, vedem să se deschidă noi oportunități. Participați la tot felul de cursuri, întâlniți oameni noi la petreceri, sunteți apreciați, admirați, vi se fac tot felul de complimente, urmând ca abia la începutul săptămânii viitoare să fiți chiar încântați de a primi o propunere de a ieși în oraș, de a începe ceva nou pe partea aceasta sentimentală.

Dacă sunteți de foarte mult timp într-o relație și aceasta merge mai mult din inerție, ați observat că din luna aprilie și până acum, în septembrie 2019, cu maxim energetic pe iulie 2019, lucrurile nu mai funcționează, nu mai sunteți atrași de acea persoană, comunicarea nu mai este la fel, nici partea intimă nu se mai ridică la înălțimea așteptărilor sau nu mai există deloc și tocmai de aceea Universul vă va trimite alte oportunități de a vă scoate din acel blocaj interior.

Nu aș zice totuși că acest Saturn va face minuni în această săptămână, întrucât este și Pluton în continuare în mișcare de retrogradare, abia după 30 septembrie când Pluton, guvernatorul morții și al renașterii, va reveni la mers direct, atunci există oportunitatea de a începe cu totul ceva nou, până atunci faceți planul.

Între 16 și 17 septembrie se prevăd foarte multe schimbări ce vizează locuința, posibil să fie vorba de achitarea unor facturi, să luați în calcul ideea de a vizita rudele, posibil o persoană mai în vârstă să aibă nevoie de ajutorul vostru, atât financiar cât poate și moral, urmând ca între 17 și 20 septembrie să vă dedicați timpul muncii și căutării de noi resurse pe tot ceea ce înseamnă partea aceasta profesională.

Există posibilitatea de peste 90% ca o persoană nouă de sex opus, ce apare viața voastră, să vă încurajeze, să vă dea o veste bună legată de un nou loc de muncă sau să vă încurajeze să vindeți ceea ce știți voi mai bine, probabil un talent, o pasiune să o puneți în practică, ca să vă rotunjiți veniturile.

Pe weekend, nativii Capricorn vor fi mult mai introspecți, se vor detașa de tot ce înseamnă agitație, pentru a reflecta la problemele ce au apărut în prima parte a săptămânii. Multe schimbări pot să apară, la mijloc vorbim de acea karmă negativă și în funcție de unde o aveți voi la momentul nașterii plasată, este clar că pe prismă acelor stări se va manifesta în viața voastră de zi cu zi.

Cert este că aveți multă neîncredere în cei din jur, luați în calcul ideea de a pleca, de a părăsi o situație, un context, un oraș, o țară. Nu mai rezistați stresului, dar aș zice că în perspectivă lucrurile sunt bune, întrucât vă autodepășiți și învățați foarte multe lecții pe partea aceasta de disciplină, de imobilizare, de motivare și totodată de indiferență față de ceilalți.

Pe plan sentimental, astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Capricorn să fie mai diplomați, întrucât au tendința să fie reci, mai tranșanți.

Dacă vă confruntați cu probleme de sănătate, recomandarea astrologului ZODIACOOL este de a încerca să găsiți cauza spirituală a acelei boli, cel mai probabil duceți foarte multe responsabilități în spatele vostru sau vă este frică să spuneți un adevăr, tocmai de aceea s-a ajuns la un blocaj mai mult pe partea neuronală, urmând ca sistemul osos să fie următorul avariat, apoi cel circulator.

Important este să aveți încredere în voi și totodată în divinitate, întrucât vă va ajuta să ieșiți din aceste stări contradictorii.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.