Horoscop săptămânal 16-22 Septembrie 2019 pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru toate zodiile: singurul eveniment major al intervalului 16-22 septembrie are loc pe data de 18 septembrie 2019, la ora

11:38, ora României. Acesta îl are ca protagonist pe Saturn, planeta înțelepciunii, procurorul horoscopului, planeta care a adus foarte multe blocaje în viața noastră începând cu luna aprilie și până în momentul prezent.

Saturn își revine la mers direct în domiciliu, în semnul Capricorn, numai că această revenire la mers direct are loc pe un grad destul de complicat. El este în conjuncție cu nodul Sud sau cum s-ar spune, pedeapsa în viață. Tocmai de aceea în această săptămână vom asista la foarte multe întorsături de situație.

Loading...

Totul va pleca de la niște detalii pe care le-am constatat în ultimii doi, trei ani, dar problema poate fi mult mai veche, cel mai probabil de prin 2007, 2009 și până în momentul actual. În funcție de astrograma fiecărei persoane sau în funcție de semnul zodiacal în care v-ați născut, vom vedea de fapt care sunt efectele.

Cert este că acest Saturn își va continua mersul direct în semnul Capricorn până pe data de 22 martie 2020, când va intra în semnul Vărsător, al doilea domiciliu, practic domiciliul nocturn.

După acest interval, undeva pe data de 2 iulie 2020, își va reveni la mișcarea sa din Capricorn, va reveni, evident, în retrogradare, urmând ca abia pe data de 19 decembrie 2020 să revină în semnul Vărsător. Deci vom mai avea de-a face cu mișcarea lui Saturn de retrogradare în semnul Capricorn, care va fi anul viitor și va fi asemenea unei luări la revedere.

Până atunci însă contextul astral este foarte bun, tocmai pentru a socializa, pentru a deschide anumite subiecte ce au fost trecute cu vederea, nu a luat timp sau nu ne-am acordat timp pentru a rezolva anumite situații și tocmai de aceea această săptămână vine cu foarte multe elemente karmice.

Ce credeam noi că nu se va mai rezolva, nu se va mai întâmpla, de fapt acum revine asupra noastră, în viața noastră întru-un chip neașteptat, în tot felul de coincidențe, sincronicități.

Mai mult decât atât, îl avem și pe Mercur alături de Venus toată săptămâna în conjuncție în semnul Balanță, ceea ce ne indică faptul că am socializat mai mult, ne vom îndrepta gândurile către familie, către un discurs mai blând, vom căuta situații și modalități prin care să ne exteriorizăm sentimentele, abilitățile noastre într-un mod cât mai rafinat, tocmai pentru a nu-i leza pe cei din jur, dar și pentru a primi niște răspunsuri sincere, corecte din partea celor cărora ne adresăm.

Luna în această perioadă tranzitează sectorul cuprins între Berbec și Rac, iar în acest tranzit va fi într-o poziție mai complicată în jurul datei de 18 septembrie, când va face în aspectele sale alături de Uranus și ceva trigoane și sextile la planetele lente, adică la semnul Capricorn și la semnul Pești.

Elementele acestea tot le prezintă Luna în tranzitele ei încă de prin luna august, numai că acum apare o diferență. Acest Saturn, după cum vă spuneam, își revine la mers direct și scoate la suprafață anumite lucruri pe care noi tot le-am ținut în interiorul nostru, dispare acea stare de plafonare, de oboseală, de lipsa chefului de a trăi, de a ne bucura de viață.

Neptun alături de Lilith, în conjuncție cam la grad fix, ne indică faptul că am putea adera la noi concepții despre viață, ne putem detașa de tot ceea ce înseamnă poate latura aceasta prea spirituală, căutăm planul concret material, stabilitatea de zi cu zi, tocmai pentru a da o altă viziune asupra mediului în care trăim.

Cert este că vom fi puși pe treabă, ne vom stabili noi obiective, iar cu ajutorul lui Saturn, care își revine la mers direct alături de acel punct numit pedeapsa în viață, ne vom asuma responsabilitatea asupra destinului nostru, asupra unor situații pe care le observăm în viața noastră de zi cu zi, dar nu am avut niciodată curajul să le înfruntăm.

Tocmai de aceea săptămâna aceasta este psihologică, vom căuta sfaturi la persoane mai în vârstă, vom căuta explicații științifice la problemele pe care le întâlnim și, cel mai probabil, familia sau conceptul de familie va fi lovit de aceste tranzite.

Tocmai de aceea, undeva pe weekend multe cupluri vor avea de discutat despre modalitatea în care se va desfășura iubirea sau familia în următorii cel puțin doi, trei ani de acum încolo.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Continut Sponsorizat
loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Loading...

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.