Horoscop saptamanal 16-22 Decembrie 2019 pentru zodia Varsator

Horoscop saptamanal: pentru nativii Varsator, perioada 16-22 decembrie este una in care nu prea au interes pentru bani, valori

Acesta este detașat de această problemă și nu prea vede lucrurile realist, nu prea știe câți bani are în portofel, câți îi mai trebuie, câți ar trebui să cheltuiască. Nativul nu are acest interes și, ca drept urmare, devine puțin cam ostil față de locul de muncă, este nervos, agitat, este chemat spre lucrurile care țin de credință, detașare, retragerea într-un loc numai el cu el și cu Dumnezeu.

Horoscop saptamanal general

Acum există mai multe ipoteze care îl converg spre această casă a XII-a, în care nativul dorește să facă schimbări profunde, își schimbă cu total viziunea asupra credinței, relația cu divinitatea, relația cu el însuși, felul în care se autoanalizează.

În acest moment, există mai multe ipoteze. Una că simte nevoia, a avut revelații sau trăiri care pur și simplu îl apropie de Dumnezeu și simte nevoia să se retragă, să se roage, să mediteze, să se retragă efectiv în singurătate.

Uite previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Varsator 2020!

Nativul știe că se deplasează de toate pentru că este foarte obosit, a fost foarte stresat în ultimul timp, foarte solicitat sau, în cel mai rău caz, e posibil să îl ajungă niște probleme de sănătate și acestea îl obligă să se retragă.

Horoscop saptamanal sanatate

Este posibil să se cronicizeze suferințe mai vechi și care au avut stadii acute, le-a rezolvat și acum se cronicizează. Este foarte bine să â facă un set de analize. Acestea sunt simple predispoziții și simple ipoteze.

Are acest curaj de a se retrage pentru că are o familie care îl susține și îi dă curajul de a se liniști puțin, care îi spune ”Lasă, ce nu poți face azi, lasă pe mâine că suntem și noi aici”.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 05 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.