Horoscop saptamanal 16-22 Decembrie 2019 pentru zodia Scorpion

Horoscop saptamanal: in perioada 16-22 decembrie, nativii Scorpion sau cei care au ascendentul in Scorpion sunt indragostiti

Aceștia au un dor de amor, de o seară romantică, de o escapadă romantică. Pur și simplu, au o trăire remarcabilă în această perioadă.

Horoscop saptamanal dragoste

Și pentru că dorința și impulsurile sunt foarte mari, au și dorința de a comunica. Fie că comunică și le spun, povestesc prietenilor acestei trăiri pe care le au, fie că pur și simplu au impulsul de a comunica cu persoana iubită și de a aprinde acest foc care îi mistuie.

Partenerul de viață le face acestor nativi o surpriză care constă într-o vacanță frumoasă, în zile petrecute într-un loc romantic, în care nativii se relaxează și nu se gândesc la altceva decât la persoana iubită, la amor și la a savura tot ce le oferă acel loc de vis.

NOU!!!
Horoscop Scorpion 2020!

În toată această conjunctură, sfatul astrologului ZODIACOOL este să fie foarte atenți ce spun, să fie foarte atenți la comunicare, mișcare, felul în care comunică și se mișcă în acel loc și la informațiile pe care le primesc.

Această trăire a mai avut-o o dată acest gen de relație și de data aceasta trebuie să facă un pas înainte pentru că dacă au avut o relație în care au greșit, de data aceasta să nu mai greșească. Este, într-adevăr, o trăire foarte bună și dacă au avut în trecut o karmă bună și au trăit la nivel înalt cealaltă relație, acum acesta vine ca un dar.

Horoscop saptamanal sanatate

Din punct de vedere al sănătății, e posibil ca o parte dintre acești nativi să aibă migrene sau chiar intervenții în zona capului. Intervenție înseamnă și o intervenție la o măsea, nu e vorba de probleme foarte grave.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 05 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.