Horoscop saptamanal 16-22 Decembrie 2019 pentru zodia Sagetator

Horoscop saptamanal: in perioada 16-22 decembrie, nativii Sagetator sunt foarte preocupati de aranjamente financiare in familie

Aceștia socotesc, pun cap la cap, fac tot felul de liste de cheltuieli, calcule, astfel încât îi amețesc pur și simplu pe cei din jur. Nativii muncesc pentru chestiunea asta, sunt foarte analitici, răbdători, dar îi înnebunesc pe cei din jur.

Horoscop saptamanal bani

În toată avalanșa asta de probleme financiare sau probleme financiare pe care le observă acum și le fac pur și simplu, nativii Săgetător își iau inima în dinți și calcă regulile casei, își cumpără/iau/înfiază/adoptă un animal de companie.

Alții surprind prin felul în care dau peste cap aceste cheltuieli de familie și cumpără un lucru costisitor pentru casă. Fie că este un obiect costisitor, fie că este un obiect de plăcere, este totuși un obiect care le trebuia, dar nu acum, nu a fost prins în buget.

Citeste previziunile pentru Sagetator 2020!

Și nativii care sunt îndrăgostiți au probleme financiare. Fie că se gândesc că relația presupune niște cheltuieli și încep să facă socoteli, fie că vin niște sume la care nu s-au așteptat, apropo de de această relație de iubire, și iarăși sunt date peste cap niște socoteli.

Horoscop saptamanal sanatate

Sunt o parte dintre nativii Săgetător care rezolvă o problemă de sănătate, dar această problemă îi costă mai mult decât au estimat.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 05 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.