Horoscop saptamanal 16-22 Decembrie 2019 pentru zodia Rac

Horoscop saptamanal: pentru nativii Rac, 16-22 decembrie este o perioada in care idealurile de evolutie spirituala/intelectuala, de a realiza calatorii, prind contur

Sunteți impulsionați în toată această dorință de evoluție de un mental foarte alert și mai ales de un mental foarte profund. Rezultanta acestei revoluții totale este că vor revoluționa contractele, tot ceea ce înseamnă alianță contractuală.

Horoscop saptamanal profesional

Fie vă schimbați serviciu, fie în cadrul aceluiași loc de muncă negociați un nou contract mult mai avantajos.

În cazul în care aveți o afacere, revoluționați absolut toate contractele sau pur și simplu doriți să schimbați ceva. Dar schimbați radical, vă raportați cu totul altfel la tot ceea ce înseamnă alianță contractuală, contractele cu angajații, beneficiarii, furnizorii, chiar și contractele pe care le aveți cu un asociat în cadrul unei firme.

Iată previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Rac 2020!

Aveți o echipă foarte bună și asta vă dă curajul de a face acest pas.

Horoscop saptamanal dragoste

În dragoste, revoluționați căsnicia sau, din nou, revoluționați modul în care vă raportați la partenerul de viață. Revoluția este bună, deci nu au în vedere rupturi, în cazul in care sunt alianțe care funcționează.

Horoscop saptamanal la nivel social

Prietenii sunt cei care vă atrag atenția asupra anumitor lucruri pe care poate chiar le greșiți și trebuie să le transformați radical. Poate trebuie să modernizați ceva, poate trebuie să nu uitați ceva, dar nu faceți foarte pe față această transformare. Aceasta e mai mult în voi, la nivel intim.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 09 aprilie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.