Horoscop saptamanal 16-22 Decembrie 2019 pentru zodia Leu

Horoscop saptamanal: in intervalul 16-22 decembrie, nativii Leu nu stiu ce vor. Idealurile sunt acoperite de o perdea de fum si chiar daca stiu ce vor ascund asta

Sau pur și simplu sunt idealuri care acum prind contur, germinează, încolțesc și tind să schimbă totul.

Horoscop saptamanal general

Pe cei de acasă încercați cumva să-i influențați, însă îi manipulați cu o forță mentală deosebită. Încercați să vă manifestați influența asupra lor. Toate acestea au ca rezultantă o foarte mare atenție la detalii și aceasta se poate manifesta prin cicălire, deveniți cicălitori.

Horoscop saptamanal sanatate

În cazul în care cineva din familia voastră are probleme de sănătate, sunteți cei care puteți să le întindeți o mână pentru că aveți o abilitate extraordinară în această perioadă de a vindeca.

Vezi previziunile pentru horoscop Leu 2020!

Aveți abilitatea de a vindeca, în mod special, problemele psihice, nu neapărat o boală psihică, dar poate să fie o cădere nervoasă, o stare de depresie pe care imediat știți cum să o luați, cum să luați omul și să îl vindecați efectiv.

Horoscop saptamanal dragoste

Influența asupra celor de acasă se poate manifesta și printr-un fel de revoluționare a tuturor treburilor, rearanjarea tuturor sarcinilor în cadrul gospodăriei, chestiunilor de amănunt, fiecare ce face, cum face și chestiunea asta vă face să vă agitați în jurul problemelor de amănunt, detaliu.

Rezolvați o problemă de sănătate a cuiva apropiat, iar în dragoste aveți curajul de a vă asuma o dorință extraordinară de amor.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 12 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.