Horoscop saptamanal 16-22 Decembrie 2019 pentru zodia Gemeni

Horoscop saptamanal: in perioada 16-22 decembrie, nativii Gemeni au o putere psihica deosebita si aceasta este concentrata spre regenerare si transformare

Ați atins, într-un anumit domeniu al vieții, un punct de minim. Nu este un minim de lipsă de energie, depresie, este pur și simplu un lucru pe care l-ați dărâmat cu totul și cu totul în viața voastră și acum începe reconstrucția.

Horoscop saptamanal general

Toate angajamentele trebuiesc reformulate, cu totul și cu totul, modul în care vă aplecați asupra lucrurilor de amănunt. Sigur că se spune că detaliile fac diferența. Ei bine, asta se cere de la voi acum, detalii, să vă aplecați asupra anumitor detalii din viața voastră.

Citește previziunile pentru Gemeni 2020!

Rezultatul este o transformare radicală, dar nu foarte vizibilă, este o transformare subtilă pe care trebuie să încercați să le observați, este o transformare concretă, se va vedea pe voi, pe faptele voastre, în viața voastră, dar încă este ascunsă privirilor generale.

Horoscop saptamanal, personalitate

Este posibil să o știți numai voi, pentru că aveți curajul de a sta în umbră, contrar firii voastre adolescentine, comunicative, care iese tot timpul, își face imediat prieteni, intră în vorbă cu cineva, o fire mobilă, zglobie.

Contrar firii voastre veți simți nevoia, o perioadă, să stați în umbră și pentru asta vă trebuie curaj. Acest curaj îl aveți și de acolo vă veți găsi resursele pentru această uriașă transformare, în toată ființa voastra.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 04 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.