Horoscop saptamanal 16-22 Decembrie 2019 pentru zodia Fecioara

Horoscop saptamanal: in intervalul 16-22 decembrie, principala problema a nativilor Fecioara este iubirea

Din acest punct de vedere, astrologul ZODIACOOL vede două mari categorii.

Horoscop saptamanal dragoste

Prima categorie, mai puțin fericită, sunt aceia dintre nativii care au probleme în dragoste și aceste probleme au survenit datorită unui ton mai tare decât era normal să fie, o mică ceartă sau e posibil chiar să fie probleme în relațiile fizice, relațiile de amor. Toate aceste probleme se vor rezolva, la un moment dat, și se rezolvă printr-o promisiune a unei relații de durată.

Ești Fecioară și cauți horoscopul pentru 2020? Descoperă previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Fecioară 2020!

Fie că relația nu este de durată și atunci se va rupe, fie că această relație, mici certuri, ton mai ridicat, mică agresiune sau problemele care au apărut în plan fizic, vor dispărea odată cu stabilizarea relației.

Horoscop saptamanal iubire

Pentru cealaltă categorie, ascendenții Fecioară, e posibilă o cerere în căsătorie care stabilizează relația și inclusiv sentimentele de iubire, pentru că, precizăm acest lucru, de multe ori se spune că sentimentul poate să erodeze o dată cu semnarea unui contract de căsătorie. Aici sentimentul se stabilizează și rămâne la fel de intens.

Nativii Fecioară își iau părinții prin surprindere cu această mare veste și îi anunță cam imperativ, nu la modul ”Mamă, tată ce zici, uite așa”, ci ”Mamă, tată noi asta am hotărât, asta/ăsta e aleasa/alesul” și părinții înțeleg și acceptă situația și totul are happy end.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 04 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.