Horoscop saptamanal 16-22 Decembrie 2019 pentru zodia Capricorn

Horoscop saptamanal: nativii Capricorn, in perioada 16-22 decembrie sunt intr-o transformare radicala a personalitatii in general

Ei, care sunt atât de preciși, exacți, autoritari în tot ceea ce spun, de data aceasta nu mai spun atât de răspicat, ci foarte vag, mai mult insinuează/sugerează decât spun.

Horoscop saptamanal general

Acest fel de comunicare îi deranjează pe prieteni pentru că cu prietenii tinde să fie un pic agresiv sau ironic și aceștia mai mult se miră decât se supără. Ei își dau seama de schimbările care se petrec în comportamentul prietenului/colegului lor și asta e.

Horoscop saptamanal dragoste

Nativul este plin de pasiune. Pasiunea îi dă curajul să fie cu totul și cu totul altfel decât este de obicei și lucru care produce în ființa lui foarte mare schimbare poate să fie o stare de îndrăgostire pasională și are impresia, cu această ocazie, că toată lumea le aparține și că își pot permite orice pentru că au o foarte mare bază în persoana iubită.

Ar mai fi niște probleme pe care le au legat de copii, o grijă deosebită pentru aceștia. Nu sunt probleme cu copiii, dar grija aceasta deosebită le dă starea de a se purta puțin altfel decât o fac de obicei.

Vezi ce iti rezerva astrele in 2020!
Horoscop Capricorn 2020!

Nu este în firea nativului și toate aceste lucruri, într-adevăr, încep acele schimbări radicale pe care le va suferi nativul Capricorn, la începutul anului 2020, în toată ființa/personalitatea lui.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 06 aprilie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.