Horoscop saptamanal 16-22 Decembrie 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop saptamanal: pentru nativii Berbec este o perioada in care vor vedea concret cum puterea gandului si abandonarea vointei divine se materializeaza in lucruri concrete

Nativii Berbec beneficiază de o energie psihică ocultă, de mare intensitate. Aceștia n-au de făcut altceva decât să o folosească în mod dinamic.

Horoscop saptamanal general

Pe de o parte, avem o limpezire a idealurilor, idealurile, care, de obicei, sunt destul de incerte, neconcrete.

E foarte greu ca cineva să își găsească un ideal. Ei bine, de data aceasta, acești nativi au găsit idealul, au o țintă și aspectul bun dintre aceste două abilități, adică energia psihică și cu limpezirea idealurilor, rezultanta lor concretă este în profesie.

Cauți horoscopul pe anul 2020? Descoperă previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Berbec 2020!

Nativii au o rezultată concretă într-o mare transformare, mișcare, revoluție, agitație, care duce la o transformare radicală în domeniu profesional.

Horoscop saptamanal bani

Din punct de vedere financiar, banii vor veni în salturi sau vor veni ca niște surprize a acestor transformări radicale din domeniul profesional, dar nu este o transformare rea, ci este ceva de bine. Așadar, bani vor fi.

Horoscop saptamanal dragoste

În dragoste, iubiți fără niciun fel de condiții, iubiți necondiționat, inclusiv persoana iubită, fără să așteptați nimic. Vă dedicați cu totul și cu totul iubirii. Singura problemă ar putea fi gelozia acestei persoane, pentru că efectiv iubiți pe toată lumea.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 15 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.