Horoscop săptămânal 15-21 Iulie 2019 pentru zodia Vărsător

Horoscop săptămânal: pentru nativii Vărsător, această Eclipsă ce va avea loc la mijlocul intervalului analizat, pe data de 17 Iulie, este dificilă, întrucât este plasată pe

casa a XII-a, acolo unde deja se află doi malefici și de unde activează dușmănii, problemele cu legea, spațiile închise, aici vorbim de spitale, azile, închisori, mai activează și problemele cu dependențele. Câteodată avem tendința să ne refugiem în muncă, într-o relație, în familie, în a fugi tocmai de noi.

Astrologul ZODIACOOL vă informează că nativii Vărsător vor avea revelații în această săptămână, posibil chiar și pe partea visului și vor conștientiza de ce au rămas singuri în ultimele șase, șapte luni. Vor vedea de fapt unde este problema, unde ar mai trebui lucrat. De fapt ei se pregătesc în această perioadă 2019, între Iulie și Decembrie, pentru ceea ce va veni cel mai probabil din Martie 2020, până undeva prin Iunie 2023.

Loading...

Nativii Vărsător sunt premergători tendințelor ce vor fi pe partea de socializare, când vibrația universal astrală se va schimba. De aceea astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Vărsător să se trateze cu blândețe, să nu se mai judece, dar totodată să lucreze cu propria persoană și să își facă un ritual din a petrece cel puțin 30, 40 de minute zilnic cu ei în a-și asculta sufletul.

Pe partea financiară, între 20 și 21 Iulie, sunt șanse foarte mari de a intra în posesia unei sume de bani. Aceasta poate să vină fie prin a face o activitate în plus la locul de muncă, fie prin a face ceva după program (posibil poate  vindeți un bun și acesta este acum în plus acolo și vă ajută să faceți investiții undeva prin Septembrie-Octombrie).

Pe partea sentimentală nemulțumirile sunt multe și acestea vizează în special faptul că partenerul nu se implică la fel de mult în relație, efectiv pe partea financiară. Dacă ar fi lucrurile ok financiar, atunci totul ar fi mult mai bine, dar partenerul depune efort până la un 10-20% din efortul pe care voi îl depuneți, de aceea aici ar trebui să lucrați.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Feng shui-ul tradițional este un sistem complex de reguli legate de spațiu și de timp bazat pe
Steaua zburătoare 8 aduce energia bogăției, iar în anul 2020, ea se așază în Nord-Vestul
Armonia relației de dragoste și înțelegerea în cuplu este influențată de energia dintr-un

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.