Horoscop săptămânal 15-21 Iulie 2019 pentru zodia Vărsător

Horoscop săptămânal: pentru nativii Vărsător, această Eclipsă ce va avea loc la mijlocul intervalului analizat, pe data de 17 Iulie, este dificilă, întrucât este plasată pe

casa a XII-a, acolo unde deja se află doi malefici și de unde activează dușmănii, problemele cu legea, spațiile închise, aici vorbim de spitale, azile, închisori, mai activează și problemele cu dependențele. Câteodată avem tendința să ne refugiem în muncă, într-o relație, în familie, în a fugi tocmai de noi.

Astrologul ZODIACOOL vă informează că nativii Vărsător vor avea revelații în această săptămână, posibil chiar și pe partea visului și vor conștientiza de ce au rămas singuri în ultimele șase, șapte luni. Vor vedea de fapt unde este problema, unde ar mai trebui lucrat. De fapt ei se pregătesc în această perioadă 2019, între Iulie și Decembrie, pentru ceea ce va veni cel mai probabil din Martie 2020, până undeva prin Iunie 2023.

Nativii Vărsător sunt premergători tendințelor ce vor fi pe partea de socializare, când vibrația universal astrală se va schimba. De aceea astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Vărsător să se trateze cu blândețe, să nu se mai judece, dar totodată să lucreze cu propria persoană și să își facă un ritual din a petrece cel puțin 30, 40 de minute zilnic cu ei în a-și asculta sufletul.

Pe partea financiară, între 20 și 21 Iulie, sunt șanse foarte mari de a intra în posesia unei sume de bani. Aceasta poate să vină fie prin a face o activitate în plus la locul de muncă, fie prin a face ceva după program (posibil poate vindeți un bun și acesta este acum în plus acolo și vă ajută să faceți investiții undeva prin Septembrie-Octombrie).

Pe partea sentimentală nemulțumirile sunt multe și acestea vizează în special faptul că partenerul nu se implică la fel de mult în relație, efectiv pe partea financiară. Dacă ar fi lucrurile ok financiar, atunci totul ar fi mult mai bine, dar partenerul depune efort până la un 10-20% din efortul pe care voi îl depuneți, de aceea aici ar trebui să lucrați.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 07 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.