Horoscop săptămânal 15-21 Iulie 2019 pentru zodia Scorpion

Horoscopul săptămânal: nativii Scorpion în această săptămână, 15-21 Iulie 2019, vor fi focusați în special pe bani. Ziua de luni aduce tranzitul Lunii prin casa banilor,

prin urmare apar tot felul de oportunități, tot felul de deplasări, posibilități de a-și înmulțiri veniturile, tocmai prin situații ce apar pe moment. Deci nu au un plan în această săptămână, totul se aranjează în funcție de destin, de ceea ce li se oferă din Univers.

În plus, între 16 și 22 Iulie vor fi foarte captivați de o idee, de un plan, de un proiect, vor face tot felul de deplasări, vor discuta despre acea oportunitate. La mijloc este vorba și de bani, este vorba de deschiderea lor către o nouă activitate profesională care să le aducă profit, astrologul ZODIACOOL vă anunță că cel mai probabil din luna August dau lovitura. Nu degeaba s-au distrat în ultimele două-trei luni, acum încep să muncească și chiar începe să se vadă efectul muncii lor.

Din data de 17 Iulie, odată cu această eclipsă de Lună ce vizează în special partea psihicului, nativii Scorpion vor fi mai detașați de oameni, se vor rupe de cei din jur, vor simți că este momentul să se interiorizeze, să caute explicații referitoare la anumite decizii ce trebuiau luate la un moment dat, de ce au mers pe pilot automat în luarea anumitor idei.

Astrologul ZODIACOOL vă informează că aceasta este clar o perioadă ce îi avantajează, întrucât vizează partea de emoții, ei sunt stăpânii acestui segment de viață și vor reuși să facă curățenie între ceea ce este bine și ceea ce este rău în viața lor.

Dacă au dat examene, interviuri, dacă vor susține tot felul de prezentări, vor fi pe val, vor avea momentul acela de inspirație, de a-și asculta intuiția. Ba mai mult decât atât, din 20 Iulie Mercur revine în acea mișcare de retrogradare în semnul Rac, potențând șansele acestor nativi de a învăța în timp scurt să facă ceva practic, ceva care să le schimbe viitorul financiar undeva după data de 1-2 August.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 15 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.