Horoscop săptămânal 15-21 Iulie 2019 pentru zodia Scorpion

Horoscopul săptămânal: nativii Scorpion în această săptămână, 15-21 Iulie 2019, vor fi focusați în special pe bani. Ziua de luni aduce tranzitul Lunii prin casa banilor,

prin urmare apar tot felul de oportunități, tot felul de deplasări, posibilități de a-și înmulțiri veniturile, tocmai prin situații ce apar pe moment. Deci nu au un plan în această săptămână, totul se aranjează în funcție de destin, de ceea ce li se oferă din Univers.

În plus, între 16 și 22 Iulie vor fi foarte captivați de o idee, de un plan, de un proiect, vor face tot felul de deplasări, vor discuta despre acea oportunitate. La mijloc este vorba și de bani, este vorba de deschiderea lor către o nouă activitate profesională care să le aducă profit, astrologul ZODIACOOL vă anunță că cel mai probabil din luna August dau lovitura. Nu degeaba s-au distrat în ultimele două-trei luni, acum încep să muncească și chiar începe să se vadă efectul muncii lor.

Loading...

Din data de 17 Iulie, odată cu această eclipsă de Lună ce vizează în special partea psihicului, nativii Scorpion vor fi mai detașați de oameni, se vor rupe de cei din jur, vor simți că este momentul să se interiorizeze, să caute explicații referitoare la anumite decizii ce trebuiau luate la un moment dat, de ce au mers pe pilot automat în luarea anumitor idei.

Astrologul ZODIACOOL vă informează că aceasta este clar o perioadă ce îi avantajează, întrucât vizează partea de emoții, ei sunt stăpânii acestui segment de viață și vor reuși să facă curățenie între ceea ce este bine și ceea ce este rău în viața lor.

Dacă au dat examene, interviuri, dacă vor susține tot felul de prezentări, vor fi pe val, vor avea momentul acela de inspirație, de a-și asculta intuiția. Ba mai mult decât atât, din 20 Iulie Mercur revine în acea mișcare de retrogradare în semnul Rac, potențând șansele acestor nativi de a învăța în timp scurt să facă ceva practic, ceva care să le schimbe viitorul financiar undeva după data de 1-2 August.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia FECIOARĂ în dragoste și relații, după horoscop Fecioară DRAGOSTE
Zodia Fecioară în dragoste, ce femei preferă bărbatul Fecioară și comportament femeia
Direcția de Sănătate în Feng Shui
Cu sănătate le facem pe toate! - este o vorbă des folosită. În feng Shui se consideră că
Zodia LEU. BANI, carieră și afaceri. Bunastare zodia Leu | ZODIACOOL®
Ai o alură de comandant oriunde apari. Te bucuri nespus de mult când cei din jur îți iau în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.