Horoscop săptămânal 15-21 Iulie 2019 pentru zodia Săgetător

Horoscop săptămânal: astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Săgetător să fie foarte atenți la modul în care își gestionează banii. Această eclipsă de Lună vorbește

în special de modul în care și-au administrat banii începând cu 2007 încoace. Mulți au fost atrași de mirajul câștigurilor ușoare și aceasta eclipsă din 17 Iulie s-ar putea să fie nota de plată a acelor tentații, mai ales dacă nu s-au oprit la timp și au fost prea lacomi.

Nativii Săgetător acum vor conștientiza de ce au fost atrași de Univers în anumite capcane ce țin de partea financiară, ce au implicat eforturi în special de ordin psihic, material, pe partea de sănătate, ruptură, poate chiar de partener.

Veți conștientiza că nemulțumirile acestea au venit tocmai de acasă, din familie, sunt niște moșteniri karmice legate de lipsuri și tocmai din dorința de a avea stabilitate materială ați ajuns să pierdeți absolut totul în jurul vostru.

Aici este cazul extrem, vor fi poate și situații în care nativii Săgetător vor da lovitura. Aici vorbim de acei nativi care au muncit corect, pe cont propriu, și-au văzut de treaba lor și acum revin de la Univers și darurile.

Dacă vorbim de tot felul de strategii ce au condus la apariția unor procese sau chiar la un divorț ce vă poate destabiliza din punct de vedere material, financiar sau sunteți amenințați cu o astfel de situație, contextul astral nu vă ajută în niciun caz să fiți voi cei care să manipulați contextul, întrucât veți avea tendința să amenințați. Amenințările voastre nu au o bază, un temei, iar cei din jur vă cunosc prea bine și nu vor lua în calcul ceea ce spuneți.

Revenirea lui Mercur în retrogradare în semnul Pești, în 20 Iulie, activează în mod decisiv până pe data de 2 August segmentul relațiilor extraconjugale.

Astrologul ZODIACOOL vă avertizează că aveți tendința de a da curs unor provocări, unor ispite ce apar din partea persoanelor de sex opus, fie la o petrecere, fie la locul de muncă. Așadar, este clar că sunteți predispuși la a manifesta astfel de situații.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 15 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.