Horoscop săptămânal 15-21 Iulie 2019 pentru zodia Săgetător

Horoscop săptămânal: astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Săgetător să fie foarte atenți la modul în care își gestionează banii. Această eclipsă de Lună vorbește

în special de modul în care și-au administrat banii începând cu 2007 încoace. Mulți au fost atrași de mirajul câștigurilor ușoare și aceasta eclipsă din 17 Iulie s-ar putea să fie nota de plată a acelor tentații, mai ales dacă nu s-au oprit la timp și au fost prea lacomi.

Nativii Săgetător acum vor conștientiza de ce au fost atrași de Univers în anumite capcane ce țin de partea financiară, ce au implicat eforturi în special de ordin psihic, material, pe partea de sănătate, ruptură, poate chiar de partener.

Loading...

Veți conștientiza că nemulțumirile acestea au venit tocmai de acasă, din familie, sunt niște moșteniri karmice legate de lipsuri și tocmai din dorința de a avea stabilitate materială ați ajuns să pierdeți absolut totul în jurul vostru.

Aici este cazul extrem, vor fi poate și situații în care nativii Săgetător vor da lovitura. Aici vorbim de acei nativi care au muncit corect, pe cont propriu, și-au văzut de treaba lor și acum revin de la Univers și darurile.

Dacă vorbim de tot felul de strategii ce au condus la apariția unor procese sau chiar la un divorț ce vă poate destabiliza din punct de vedere material, financiar sau sunteți amenințați cu o astfel de situație, contextul astral nu vă ajută în niciun caz să fiți voi cei care să manipulați contextul, întrucât veți avea tendința să amenințați. Amenințările voastre nu au o bază, un temei, iar cei din jur vă cunosc prea bine și nu vor lua în calcul ceea ce spuneți.

Revenirea lui Mercur în retrogradare în semnul Pești, în 20 Iulie, activează în mod decisiv până pe data de 2 August segmentul relațiilor extraconjugale.

Astrologul ZODIACOOL vă avertizează că aveți tendința de a da curs unor provocări, unor ispite ce apar din partea persoanelor de sex opus, fie la o petrecere, fie la locul de muncă. Așadar, este clar că sunteți predispuși la a manifesta astfel de situații.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia FECIOARĂ în dragoste și relații, după horoscop Fecioară DRAGOSTE
Zodia Fecioară în dragoste, ce femei preferă bărbatul Fecioară și comportament femeia
Ce zodie sunt
Cu data nașterii afli răspunsul la întrebarea Ce zodie sunt?, în zodiacul european. Rapid și
Bagua Feng Shui
Octogonul Bagua, principalul simbol de referință din Feng Shui, numit și Pa Kua, se traduce

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.