Horoscop săptămânal 15-21 Iulie 2019 pentru zodia Rac

Horoscop săptămânal: nativii Rac sunt vedetele săptămânii. Eclipsa îi vizează în mod direct, fiecare zi a săptămânii poate să ia o cu totul altă conotație față de

ceea ce este din punct de vedere astral manifestat, întrucât destinul este în semnul lor și poate interveni când dorește. Nativii Rac s-au pregătit pentru acest moment încă din 2007, de când a intrat Pluton în casă relațiilor, a mai venit și Saturn din 2017 și stă până în 2020, a mai venit și acea Karmă din luna Octombrie 2018 și stă până în Aprilie 2020.

Toate lucrurile încep să iasă la suprafață și aici vorbim de secrete, nemulțumiri, de posibilitatea de a vă declara starea de nemulțumire asupra relației, cum funcționează.

Astrologul ZODIACOOL vă informează că este posibil să apară vești cu privire la o eventuală relație extraconjugală, fie a voastră, fie a partenerului, posibil chiar să apară și copii în acele conjuncturi. Lucrurile sunt foarte complicate, iar pe moment totul se exagerează, se ajunge la stadiul de depresie, la manipulare psihică.

De fapt, repetați în proporție de 90% același comportament al părintelui de sex opus, de fapt voi sunteți copia fidelă din punct de vedere karmic a acestuia și chiar dacă nu ați fost de acord cu deciziile pe care le-a luat în copilăria voastră, efectiv manifestați aceleași trăiri.

Este o săptămână cu mult zbucium. Sentimental veți încerca să vă detașați de aceste energii, îndreptându-vă spre muncă, spre partea financiară. Mai ales între 17 și 21 Iulie, când veți avea unele întâlniri de afaceri sau veți relua anumite colaborări profesionale cu persoane ce v-au fost alături în ultimii poate doi-trei ani.

Nativii Rac pot reveni în relații ce s-au rupt în ultimele luni, mai probabil undeva prin Martie, Aprilie. Vor conștientiza că totul este mult mai bine, mai profund, mai implicat din punct de vedere afectiv, dar după 1 August aș zice că lucrurile revin la normal.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 15 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.