Horoscop săptămânal 15-21 Iulie 2019 pentru zodia Rac

Horoscop săptămânal: nativii Rac sunt vedetele săptămânii. Eclipsa îi vizează în mod direct, fiecare zi a săptămânii poate să ia o cu totul altă conotație față de

ceea ce este din punct de vedere astral manifestat, întrucât destinul este în semnul lor și poate interveni când dorește. Nativii Rac s-au pregătit pentru acest moment încă din 2007, de când a intrat Pluton în casă relațiilor, a mai venit și Saturn din 2017 și stă până în 2020, a mai venit și acea Karmă din luna Octombrie 2018 și stă până în Aprilie 2020.

Toate lucrurile încep să iasă la suprafață și aici vorbim de secrete, nemulțumiri, de posibilitatea de a vă declara starea de nemulțumire asupra relației, cum funcționează.

Loading...

Astrologul ZODIACOOL vă informează că este posibil să apară vești cu privire la o eventuală relație extraconjugală, fie a voastră, fie a partenerului, posibil chiar să apară și copii în acele conjuncturi. Lucrurile sunt foarte complicate, iar pe moment totul se exagerează, se ajunge la stadiul de depresie, la manipulare psihică.

De fapt, repetați în proporție de 90% același comportament al părintelui de sex opus, de fapt voi sunteți copia fidelă din punct de vedere karmic a acestuia și chiar dacă nu ați fost de acord cu deciziile pe care le-a luat în copilăria voastră, efectiv manifestați aceleași trăiri.

Este o săptămână cu mult zbucium. Sentimental veți încerca să vă detașați de aceste energii, îndreptându-vă spre muncă, spre partea financiară. Mai ales între 17 și 21 Iulie, când veți avea unele întâlniri de afaceri sau veți relua anumite colaborări profesionale cu persoane ce v-au fost alături în ultimii poate doi-trei ani.

Nativii Rac pot reveni în relații ce s-au rupt în ultimele luni, mai probabil undeva prin Martie, Aprilie. Vor conștientiza că totul este mult mai bine, mai profund, mai implicat din punct de vedere afectiv, dar după 1 August aș zice că lucrurile revin la normal.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Nativii din zodia Șobolan: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, previziuni pentru nativii Șobolan
Stăpânul zilei pe momentul de trecere la anul Șobolanului este Focul yin, ceea ce va face ca
În Feng Shui, problemele de sănătate apar atunci când stai pe o direcție cu flux energie

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.