Horoscop săptămânal 15-21 Iulie 2019 pentru zodia Pești

Horoscop săptămânal: această săptămână pentru nativii Pești este ca o binecuvântare. Nu toți Peștii sunt în aceeași situație, dar majoritatea, undeva la 70-80, vor simți

energia eclipsei din data de 17 Iulie ca un moment al adevărului, ca o recompensă față de munca depusă în ultimii 18-20 de ani. Aici vorbim în special de satisfacție din punct de vedere profesional, întrucât li se oferă șansa să li se recunoască meritele, dar și satisfacție sentimentală.

Astrologul ZODIACOOL vă informează că de fapt aici este cea mai mare focusare în această perioadă a energiei, vorbim de șanse foarte mari de a întâlni persoane noi, de a lua în calcul ideea de a oficializa relații, de a concepe un copil, de a simți efectiv că sunteți pe drumul cel bun.

Loading...

Posibil chiar să aveți unele trăiri telepatice cu partenerul, să apară vise premonitorii, să intrați în acea relație pe care toată lumea și-o dorește cu acel suflet geamăn, să îl întâlniți și să aflați în sfârșit ce vă motivează, ce v-ar plăcea să faceți pe tot parcursul vieții.

Este un moment foarte bun pentru cei care au lucrat cu propria persoană începând cu 2007 și până în prezent. Cei care au șomat, cei care s-au refugiat în tot felul de dependențe, în tot felul de activități care să le ofere satisfacție materială vor avea parte de foarte multe nemulțumiri.

Astrologul ZODIACOOL le recomandă să-și schimbe ideile despre viață, rigiditatea nu îi mai ajută, nu îi mai aspectează, vor primi refuzuri din partea prietenilor, colaboratorilor, persoanelor apropiate, vor fi respinși. Posibil aceste nemulțumiri să conducă în a doua parte a săptămânii, undeva între 17-21 Iulie, la dezvoltarea unor dependențe sau chiar la reluarea acestora.

Dacă aveți probleme cu legea, acestea pot să revină cel mai probabil din cauza unui prieten. Acesta vă va pune în situații extrem de dificile și veți conștientiza că sunteți singuri împotriva unui grup, a unor situații care la un moment dat v-au fost favorabile și nu ați beneficiat doar voi de un anumit context, ci toată lumea. Dar acum trebuie să iasă cineva, să spunem, țap ispășitor.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia Rac în dragoste, după horoscop dragoste Rac, racul în dragoste
Tot ce trebuie să știi despre zodia Rac în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Rac și femeia
Horoscop sexual Capricorn. Femeia Capricorn în pat, barbatul Capricorn în pat
Femeia Capricorn are o rezistență sexuală deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul
BALANȚĂ dragoste și relații, după horoscop Balanță DRAGOSTE
Totul despre bărbatul Balanță în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Balanță, femeia

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.