Horoscop săptămânal 15-21 Iulie 2019 pentru zodia Pești

Horoscop săptămânal: această săptămână pentru nativii Pești este ca o binecuvântare. Nu toți Peștii sunt în aceeași situație, dar majoritatea, undeva la 70-80, vor simți

energia eclipsei din data de 17 Iulie ca un moment al adevărului, ca o recompensă față de munca depusă în ultimii 18-20 de ani. Aici vorbim în special de satisfacție din punct de vedere profesional, întrucât li se oferă șansa să li se recunoască meritele, dar și satisfacție sentimentală.

Astrologul ZODIACOOL vă informează că de fapt aici este cea mai mare focusare în această perioadă a energiei, vorbim de șanse foarte mari de a întâlni persoane noi, de a lua în calcul ideea de a oficializa relații, de a concepe un copil, de a simți efectiv că sunteți pe drumul cel bun.

Posibil chiar să aveți unele trăiri telepatice cu partenerul, să apară vise premonitorii, să intrați în acea relație pe care toată lumea și-o dorește cu acel suflet geamăn, să îl întâlniți și să aflați în sfârșit ce vă motivează, ce v-ar plăcea să faceți pe tot parcursul vieții.

Este un moment foarte bun pentru cei care au lucrat cu propria persoană începând cu 2007 și până în prezent. Cei care au șomat, cei care s-au refugiat în tot felul de dependențe, în tot felul de activități care să le ofere satisfacție materială vor avea parte de foarte multe nemulțumiri.

Astrologul ZODIACOOL le recomandă să-și schimbe ideile despre viață, rigiditatea nu îi mai ajută, nu îi mai aspectează, vor primi refuzuri din partea prietenilor, colaboratorilor, persoanelor apropiate, vor fi respinși. Posibil aceste nemulțumiri să conducă în a doua parte a săptămânii, undeva între 17-21 Iulie, la dezvoltarea unor dependențe sau chiar la reluarea acestora.

Dacă aveți probleme cu legea, acestea pot să revină cel mai probabil din cauza unui prieten. Acesta vă va pune în situații extrem de dificile și veți conștientiza că sunteți singuri împotriva unui grup, a unor situații care la un moment dat v-au fost favorabile și nu ați beneficiat doar voi de un anumit context, ci toată lumea. Dar acum trebuie să iasă cineva, să spunem, țap ispășitor.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.