Horoscop săptămânal 15-21 Iulie 2019 pentru zodia Leu

Horoscop săptămânal: nativii Leu au mai avut o eclipsă în data de 2 Iulie, plasată tot pe casă de psihic, acum eclipsa de Lună din data de 17 Iulie vine să ia deciziile radicale

Astrologul ZODIACOOL vă informează că veți fi poate prea radicali, întrucât Mercur în retrogradare în această perioadă va fi pe grad anaretic, va supraestima anumite trăiri.

În continuare îmi mențin afirmația referitoare la faptul că vă simțiți folosiți, dar nu se ajungea în această situație dacă nu ați fi permis. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să schimbați foaia la 180 de grade, să nu mai dați voie celor din jur să vă trateze așa, și, de ce nu, să nu vă mai certați pe voi, să vă tratați cu blândețe.

Loading...

Să aveți o relație mai bună cu propriul corp, propria minte și cu sufletul vostru. În caz contrar, în foarte scurt timp veți avea nevoie de un specialist, un psiholog, doctor, un preot, ceva care să poată reuși să vă ofere o altă viziune asupra vieții.

De fapt, totul este în interiorul vostru. Răspunsul la toate întrebările voastre se află acolo, în subconștientul vostru, numai că refuzați constant să lucrați cu propria persoană și de aceea se ajunge în astfel de situații.

Nemulțumirile pot fi din toate punctele de vedere, și pe partea profesională, și pe sentimental, și pe sănătate. Partenerul nu este chiar acolo lângă voi când aveți nevoie, el va veni cel mai probabil între 17-21 Iulie, când Luna va tranzita casa căsătoriei, a parteneriatelor, dar va fi prea târziu pentru voi, căci ați fi avut nevoie cel mai probabil între 15 și 17 iulie.

Mercur revine în mișcare de retrogradare în semnul Rac pe data de 20 Iulie, va sta acolo până pe data de 1 August, pe casa psihicului, a problemelor de sănătate și poate să aducă cu sine niște diagnostice pe partea medicală, nu tocmai plăcute.

Astrologul ZODIACOOL vă informează că veți avea nevoie de investigații medicale, iar dacă vă dați seama că ați devenit dependenți de o persoană, o substanță, un job, o mașină, un bun, ar fi bine să vă analizați acele trăiri, întrucât nu vă vor face bine în niciun fel.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Ce meserie se potrivește pentru Taur? Zodia Taur: bani, evoluție în carieră
Scopul folosirii formulei Stelelor Zburătoare este identifica zonele din locuință cu fluxul de
Stai departe de spitale, mai ales cele care găzduiesc persoane cu cancere sau alte boli

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.