Horoscop săptămânal 15-21 Iulie 2019 pentru zodia Leu

Horoscop săptămânal: nativii Leu au mai avut o eclipsă în data de 2 Iulie, plasată tot pe casă de psihic, acum eclipsa de Lună din data de 17 Iulie vine să ia deciziile radicale

Astrologul ZODIACOOL vă informează că veți fi poate prea radicali, întrucât Mercur în retrogradare în această perioadă va fi pe grad anaretic, va supraestima anumite trăiri.

În continuare îmi mențin afirmația referitoare la faptul că vă simțiți folosiți, dar nu se ajungea în această situație dacă nu ați fi permis. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să schimbați foaia la 180 de grade, să nu mai dați voie celor din jur să vă trateze așa, și, de ce nu, să nu vă mai certați pe voi, să vă tratați cu blândețe.

Să aveți o relație mai bună cu propriul corp, propria minte și cu sufletul vostru. În caz contrar, în foarte scurt timp veți avea nevoie de un specialist, un psiholog, doctor, un preot, ceva care să poată reuși să vă ofere o altă viziune asupra vieții.

De fapt, totul este în interiorul vostru. Răspunsul la toate întrebările voastre se află acolo, în subconștientul vostru, numai că refuzați constant să lucrați cu propria persoană și de aceea se ajunge în astfel de situații.

Nemulțumirile pot fi din toate punctele de vedere, și pe partea profesională, și pe sentimental, și pe sănătate. Partenerul nu este chiar acolo lângă voi când aveți nevoie, el va veni cel mai probabil între 17-21 Iulie, când Luna va tranzita casa căsătoriei, a parteneriatelor, dar va fi prea târziu pentru voi, căci ați fi avut nevoie cel mai probabil între 15 și 17 iulie.

Mercur revine în mișcare de retrogradare în semnul Rac pe data de 20 Iulie, va sta acolo până pe data de 1 August, pe casa psihicului, a problemelor de sănătate și poate să aducă cu sine niște diagnostice pe partea medicală, nu tocmai plăcute.

Astrologul ZODIACOOL vă informează că veți avea nevoie de investigații medicale, iar dacă vă dați seama că ați devenit dependenți de o persoană, o substanță, un job, o mașină, un bun, ar fi bine să vă analizați acele trăiri, întrucât nu vă vor face bine în niciun fel.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 15 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.