Horoscop săptămânal 15-21 Iulie 2019 pentru zodia Gemeni

Horoscop săptămânal: pentru nativii Gemeni această eclipsă din data de 17 Iulie readuce în atenția lor problemele financiare sau nemulțumirile financiare ce au venit

în ultimele două, trei săptămâni. De fapt, în sufletul Gemenilor este întrebarea „de ce muncesc atât de mult, care este scopul activității mele, pentru ce fac aceste sacrificii?”

Această eclipsă este mult mai profundă decât s-ar spune și acționează până la nivel subtil de subconștient colectiv. Nativii Gemeni vor conștientiza că sunt prea buni, întrucât sunt timizi, poate și leneși, poate și indisciplinați și vor lua decizii de a schimba raportul pe care îl au cu tot ceea ce înseamnă autorități, șefi, persoane dragi.

Loading...

Astrologul ZODIACOOL vă informează că lucrurile se cam strică de la bani, există șanse foarte mari de a fi prinși în anumite capcane financiare, de aceea vă recomand între 16 și 20 iulie să fiți foarte atenți la ce semnați, cui semnați, cui trimiteți bani prin tranzacții, pe partea de internet. Pot să apară în orice moment fraude, iar voi să fiți cei vizați.

Să nu uităm că din data de 20 Iulie Mercur revine în retrogradare pe casa banilor, Mercur este guvernatorul vostru și poate să aducă cu sine până pe data de 1 August posibilitatea de a găsi noi șanse de a face bani.

Universul nu vă oferă aceste oportunități chiar așa, cu una cu două, ci mai degrabă vă ia tot ce aveți, tocmai ca să vă pună să munciți și să vreți ceva mai mult. Dacă a vă lua înseamnă sănătatea, se va apela și la acest mod, tocmai pentru a vă constrânge și pentru a vă cere să vă schimbați radical felul în care abordați viața.

Până la urmă venirea pe pământ nu este ca să aduni lucruri materiale, ci mai degrabă spiritualitate și să evoluezi tu ca persoană, nu neapărat cei din jurul tău. Tu trebuie să fii stăpânul propriei vieți.

Astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Gemeni să discute mai mult cu partenerul, să se consulte cu el, să spună ceea ce îl nemulțumește. De fapt, Gemenii au tendința asta de a munci mai mult de prin 2007, tocmai pentru a oferi partenerului stabilitate. Aici ar trebui intervenit, celălalt trebuie să dea la fel de mult cât oferiți voi, doar așa există echilibru în relație.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Dragon pentru dragoste: Nativii singuri vor fi mai
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Dragon și Șarpe este Sud-Estul. Nativii din aceaste
Zodia Fecioara data: soarele se află în semnul zodiacal FECIOARĂ de la 23 august – 22

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.