Horoscop săptămânal 15-21 Iulie 2019 pentru zodia Gemeni

Horoscop săptămânal: pentru nativii Gemeni această eclipsă din data de 17 Iulie readuce în atenția lor problemele financiare sau nemulțumirile financiare ce au venit

în ultimele două, trei săptămâni. De fapt, în sufletul Gemenilor este întrebarea „de ce muncesc atât de mult, care este scopul activității mele, pentru ce fac aceste sacrificii?”

Această eclipsă este mult mai profundă decât s-ar spune și acționează până la nivel subtil de subconștient colectiv. Nativii Gemeni vor conștientiza că sunt prea buni, întrucât sunt timizi, poate și leneși, poate și indisciplinați și vor lua decizii de a schimba raportul pe care îl au cu tot ceea ce înseamnă autorități, șefi, persoane dragi.

Astrologul ZODIACOOL vă informează că lucrurile se cam strică de la bani, există șanse foarte mari de a fi prinși în anumite capcane financiare, de aceea vă recomand între 16 și 20 iulie să fiți foarte atenți la ce semnați, cui semnați, cui trimiteți bani prin tranzacții, pe partea de internet. Pot să apară în orice moment fraude, iar voi să fiți cei vizați.

Să nu uităm că din data de 20 Iulie Mercur revine în retrogradare pe casa banilor, Mercur este guvernatorul vostru și poate să aducă cu sine până pe data de 1 August posibilitatea de a găsi noi șanse de a face bani.

Universul nu vă oferă aceste oportunități chiar așa, cu una cu două, ci mai degrabă vă ia tot ce aveți, tocmai ca să vă pună să munciți și să vreți ceva mai mult. Dacă a vă lua înseamnă sănătatea, se va apela și la acest mod, tocmai pentru a vă constrânge și pentru a vă cere să vă schimbați radical felul în care abordați viața.

Până la urmă venirea pe pământ nu este ca să aduni lucruri materiale, ci mai degrabă spiritualitate și să evoluezi tu ca persoană, nu neapărat cei din jurul tău. Tu trebuie să fii stăpânul propriei vieți.

Astrologul ZODIACOOL recomandă nativilor Gemeni să discute mai mult cu partenerul, să se consulte cu el, să spună ceea ce îl nemulțumește. De fapt, Gemenii au tendința asta de a munci mai mult de prin 2007, tocmai pentru a oferi partenerului stabilitate. Aici ar trebui intervenit, celălalt trebuie să dea la fel de mult cât oferiți voi, doar așa există echilibru în relație.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 07 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.