Horoscop săptămânal 15-21 Iulie 2019 pentru zodia Capricorn

Horoscop săptămânal: nativii Capricorn vor, nu vor, tot vor valorifica această săptămână, întrucât îi vizează în mod direct, de aceea este adresată lor. S-au pregătit

pentru acest moment din 2007, de fapt de prin 1996 și acum este vremea adevărului, vremea în care nativii Capricorn își pot schimba viața la 180 de grade.

Aici vorbim în special de segmentul sentimental, întrucât avem două planete mari în semnul lor, în opoziție cu alte trei din semnul Rac, ce vizează căsătoria. La mijloc mai aveam și axă nodurilor lunare, care potențează tot acest moment.

Deci ceea ce este scris în destin nu poate să fie modificat, nativii Capricorn simt acum că au intrat pe pilot automat, ceea ce este și adevărat. Vor lua niște decizii pe care nu se considerau vreodată că le pot lua, vor simți că acum este momentul decisiv să pună capăt unor situații ce se perpetuă de ceva timp.

Astrologul ZODIACOOLvă informează că ceea ce vor simți nativii Capricorn în această perioadă este că au intrat de mult timp pe autostradă și că acum a venit momentul să iasă.

Multe relații se vor rupe, multe relații se vor stabiliza, se vor forma, posibil să apară un copil dacă relația este la început. Dacă relația cu rudele/partenerul este pe vibrație foarte joasă, pe ceartă, pe tensiune, manipulare, nativii Capricorn vor reuși să spună lucrurilor pe nume. Se detașează, nu se mai implică.

Această abordare o veți avea și față de copii, întrucât simțiți că sunteți folosiți. De fapt voi ați lăsat să se ajungă aici, ar trebui să vă centrați mai mult pe propria persoană, să descoperiți de fapt care sunt problemele voastre de comportament, de ce ați fugit de sufletul vostru, unde v-ați refugiat. Sunt niște întrebări care pe moment nu își au răspunsul sau vă este foarte greu să îl găsiți. În maximum șase luni, până pe 26 Decembrie, când va veni următoarea eclipsă, se vor conștientiza.

Astrologul ZODIACOOL vă informează că va fi o săptămână cu de toate și cu bani înspre 17- 20 Iulie. Vorbim în mod clar de apariția unor sume ce v-au fost promise de ceva timp sau voi valorificați un bun ce ține de familie, de lucruri palpabile. Este posibil să se ajungă și la un divorț dacă ați aflat unele vești nu tocmai plăcute în ultimele două-trei săptămâni. Vă recomandăm să vă ascultați intuiția, acesta este momentul vostru de fapt.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 07 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.