Horoscop săptămânal 15-21 Iulie 2019 pentru zodia Capricorn

Horoscop săptămânal: nativii Capricorn vor, nu vor, tot vor valorifica această săptămână, întrucât îi vizează în mod direct, de aceea este adresată lor. S-au pregătit

pentru acest moment din 2007, de fapt de prin 1996 și acum este vremea adevărului, vremea în care nativii Capricorn își pot schimba viața la 180 de grade.

Aici vorbim în special de segmentul sentimental, întrucât avem două planete mari în semnul lor, în opoziție cu alte trei din semnul Rac, ce vizează căsătoria. La mijloc mai aveam și axă nodurilor lunare, care potențează tot acest moment.

Deci ceea ce este scris în destin nu poate să fie modificat, nativii Capricorn simt acum că au intrat pe pilot automat, ceea ce este și adevărat. Vor lua niște decizii pe care nu se considerau vreodată că le pot lua, vor simți că acum este momentul decisiv să pună capăt unor situații ce se perpetuă de ceva timp.

Loading...

Astrologul ZODIACOOLvă informează că ceea ce vor simți nativii Capricorn în această perioadă este că au intrat de mult timp pe autostradă și că acum a venit momentul să iasă.

Multe relații se vor rupe, multe relații se vor stabiliza, se vor forma, posibil să apară un copil dacă relația este la început. Dacă relația cu rudele/partenerul este pe vibrație foarte joasă, pe ceartă, pe tensiune, manipulare, nativii Capricorn vor reuși să spună lucrurilor pe nume. Se detașează, nu se mai implică.

Această abordare o veți avea și față de copii, întrucât simțiți că sunteți folosiți. De fapt voi ați lăsat să se ajungă aici, ar trebui să vă centrați mai mult pe propria persoană, să descoperiți de fapt care sunt problemele voastre de comportament, de ce ați fugit de sufletul vostru, unde v-ați refugiat. Sunt niște întrebări care pe moment nu își au răspunsul sau vă este foarte greu să îl găsiți. În maximum șase luni, până pe 26 Decembrie, când va veni următoarea eclipsă, se vor conștientiza.

Astrologul ZODIACOOL vă informează că va fi o săptămână cu de toate și cu bani înspre 17- 20 Iulie. Vorbim în mod clar de apariția unor sume ce v-au fost promise de ceva timp sau voi valorificați un bun ce ține de familie, de lucruri palpabile. Este posibil să se ajungă și la un divorț dacă ați aflat unele vești nu tocmai plăcute în ultimele două-trei săptămâni. Vă recomandăm să vă ascultați intuiția, acesta este momentul vostru de fapt.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni anul 2020 pentru nativii din zodia Cocoș: ani: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993,
Cifrele de la 0 la 9 ascund taina drumului de inițiere și menire a omenirii
Astrologia Stelelor Zburătoare este derivată din observarea constelației Ursa Mare, a stelei

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.