Horoscop săptămânal 15-21 Iulie 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămânal: eclipsa din 17 Iulie va genera nativilor Berbec un surplus energetic și efectele ei vor fi pentru următoarele șase luni. Această eclipsă va acționa

în mod special pe partea de emoții, pe responsabilități ce țin de familie, posibil nativii Berbec să fie nevoiți să reia anumite legături cu rudele.

Este la mijloc fie o problemă de sănătate a uneia dintre acestea, fie chiar se vorbește de dezbaterea unei moșteniri, de un bun la comun, cât și despre acele principii pe care le-au manifestat mamele, bunicile, persoanele apropiate în viața noastră și respectiv în relația pe care noi am dorit s-o dezvoltăm pe cont propriu.

Astrologul ZODIACOOL vă informează că nativii Berbec vor conștientiza efectul acelor păreri, acelui ajutor venit din exterior asupra vieții proprii și vor lua anumite decizii. În primul rând se vor detașa, vor începe să pună în practică ceea ce simt și vor lua în calcul ideea de a face alte activități și a deprinde alte obiceiuri.

Încă un eveniment foarte important al acestei săptămâni este intrarea lui Mercur din retrogradare din semnul Leu în semnul Rac, pe data de 20 Iulie. Aici va amplifica acele conștientizări venite de la Eclipsă și îi va face să fie mult mai deschiși către nou.

Astrologul ZODIACOOL vă avertizează că este posibil ca nativii Berbec după mulți ani, mai ales doamnele native Berbec, să vină cu ideea de a rupe o căsnicie, să depună divorțul. Acolo vorbim în special de relațiile care nu mai funcționează, acolo unde s-a amenințat ani la rând cu ruptura, chiar dacă la mijloc sunt copiii.

De fapt, Berbecii s-au mințit pe ei că rămânând în anumite situații le va merge mai bine, dar nu, în niciun caz. Acum este momentul decisiv.

Din punct de vedere financiar, profesional, este o săptămână cu de toate. La muncă lucrurile merg bine, totuși șefii au tot felul de nemulțumiri, întrucât fie mai întârziați, fie mai aveți ceva de rezolvat după program. Problemele ce apar de de la familie vor face să mai amânați acele lucruri, acele responsabilități.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 15 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.