Horoscop săptămânal 15-21 Iulie 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămânal: eclipsa din 17 Iulie va genera nativilor Berbec un surplus energetic și efectele ei vor fi pentru următoarele șase luni. Această eclipsă va acționa

în mod special pe partea de emoții, pe responsabilități ce țin de familie, posibil nativii Berbec să fie nevoiți să reia anumite legături cu rudele.

Este la mijloc fie o problemă de sănătate a uneia dintre acestea, fie chiar se vorbește de dezbaterea unei moșteniri, de un bun la comun, cât și despre acele principii pe care le-au manifestat mamele, bunicile, persoanele apropiate în viața noastră și respectiv în relația pe care noi am dorit s-o dezvoltăm pe cont propriu.

Astrologul ZODIACOOL vă informează că nativii Berbec vor conștientiza efectul acelor păreri, acelui ajutor venit din exterior asupra vieții proprii și vor lua anumite decizii. În primul rând se vor detașa, vor începe să pună în practică ceea ce simt și vor lua în calcul ideea de a face alte activități și a deprinde alte obiceiuri.

Loading...

Încă un eveniment foarte important al acestei săptămâni este intrarea lui Mercur din retrogradare din semnul Leu în semnul Rac, pe data de 20 Iulie. Aici va amplifica acele conștientizări venite de la Eclipsă și îi va face să fie mult mai deschiși către nou.

Astrologul ZODIACOOL vă avertizează că este posibil ca nativii Berbec după mulți ani, mai ales doamnele native Berbec, să vină cu ideea de a rupe o căsnicie, să depună divorțul. Acolo vorbim în special de relațiile care nu mai funcționează, acolo unde s-a amenințat ani la rând cu ruptura, chiar dacă la mijloc sunt copiii.

De fapt, Berbecii s-au mințit pe ei că rămânând în anumite situații le va merge mai bine, dar nu, în niciun caz. Acum este momentul decisiv.

Din punct de vedere financiar, profesional, este o săptămână cu de toate. La muncă lucrurile merg bine, totuși șefii au tot felul de nemulțumiri, întrucât fie mai întârziați, fie mai aveți ceva de rezolvat după program. Problemele ce apar de de la familie vor face să mai amânați acele lucruri, acele responsabilități.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Șobolan pentru sănătate: La nivel fizic, este posibil
Stelele Zburătoare sunt numerotate de la 1 la 9, aceste numere se înscriu (zboară) în celulele
Previziuni 2020 pentru nativii din zodia Mistreț pentru starea de sănătate: volumul mare de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.