Horoscop săptămânal 15-21 Iulie 2019 pentru zodia Balanță

Horoscop săptămânal: nativii Balanță au două linii mari în această săptămână pe care le vor urma din punct de vedere astral. Unul este segmentul ce ține de carieră și

celălalt este segmentul sentimental.

Pentru unii lucrurile se vor complica dacă muncesc la comun cu partenerul. Cel mai probabil aici pot apărea discuții, întrucât doriți să mai amânați luarea unor decizii ce țin de viață, de anumite investiții, iar cel drag vrea să profite de o oportunitate care pe moment este prea bună.

Astrologul ZODIACOOL recomandă Balanțelor să meargă pe intuiție, deoarece le merge foarte bine în această perioadă pe acest segment astral.

Eclipsa din data de 17 Iulie vizează casa rudelor, a familiei, a obiceiurilor moștenite de acasă și nativii Balanță pot să înțeleagă de ce se confruntă cu anumite probleme în relația de cuplu, întrucât au exact aceleași manifestări pe care le avea și tatăl sau mama, în funcție de ce gen are nativul.

Mai vedem aici faptul că Balanțele au tendința de a face investiții, de a achiziționa fie o locuință, fie un automobil, fie de a se reloca, de a găsi un alt spațiu unde să își mute poate o activitate profesională. Este un element bun, nu că ar vrea ei aparte starea asta, ci mai degrabă apare datorită unor anumite contexte, împrejurări generate de proprietar, de stricarea unui automobil de către un posibil vecin.

Nativii Balanță vor fi puși în situația de a lua decizii radicale pe moment, până se vor conștientiza și până se vor materializa lucrurile, adică undeva după 1 August, este chiar indicat să căutați tot felul de oferte, întrucât sunt șanse foarte mari de a prinde un chilipir.

Pe partea sentimentală nativii Balanță simt nevoia să stea mai mult alături de partener, să îi facă o declarație de dragoste, să îi facă o surpriză, posibil să plece într-o călătorie și acolo să se destăinuie. Au foarte multe nemulțumiri și toate acestea sunt generate de faptul că au luat prea multe responsabilități pe propria persoană.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.