Horoscop săptămânal 15-21 Iulie 2019 pentru zodia Balanță

Horoscop săptămânal: nativii Balanță au două linii mari în această săptămână pe care le vor urma din punct de vedere astral. Unul este segmentul ce ține de carieră și

celălalt este segmentul sentimental.

Pentru unii lucrurile se vor complica dacă muncesc la comun cu partenerul. Cel mai probabil aici pot apărea discuții, întrucât doriți să mai amânați luarea unor decizii ce țin de viață, de anumite investiții, iar cel drag vrea să profite de o oportunitate care pe moment este prea bună.

Astrologul ZODIACOOL recomandă Balanțelor să meargă pe intuiție, deoarece le merge foarte bine în această perioadă pe acest segment astral.

Eclipsa din data de 17 Iulie vizează casa rudelor, a familiei, a obiceiurilor moștenite de acasă și nativii Balanță pot să înțeleagă de ce se confruntă cu anumite probleme în relația de cuplu, întrucât au exact aceleași manifestări pe care le avea și tatăl sau mama, în funcție de ce sex are nativul.

Loading...

Mai vedem aici faptul că Balanțele au tendința de a face investiții, de a achiziționa fie o locuință, fie un automobil, fie de a se reloca, de a găsi un alt spațiu unde să își mute poate o activitate profesională. Este un element bun, nu că ar vrea ei aparte starea asta, ci mai degrabă apare datorită unor anumite contexte, împrejurări generate de proprietar, de stricarea unui automobil de către un posibil vecin.

Nativii Balanță vor fi puși în situația de a lua decizii radicale pe moment, până se vor conștientiza și până se vor materializa lucrurile, adică undeva după 1 August, este chiar indicat să căutați tot felul de oferte, întrucât sunt șanse foarte mari de a prinde un chilipir.

Pe partea sentimentală nativii Balanță simt nevoia să stea mai mult alături de partener, să îi facă o declarație de dragoste, să îi facă o surpriză, posibil să plece într-o călătorie și acolo să se destăinuie. Au foarte multe nemulțumiri și toate acestea sunt generate de faptul că au luat prea multe responsabilități pe propria persoană.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodiac chinezesc Mistreț 2019, horoscop chinezesc zodia Mistreț
Previziuni 2019 pentru zodia Mistreț: ani: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019. Nativii
Horoscop erotic Scorpion. Femeia Scorpion în pat și barbatul Scorpion în pat, plăceri
Femeia Scorpion este pasională și 90% din timpul unei zile Bărbatul Scorpion se gândește la
Zodiac chinezesc 2019 TIGRU, horoscop chinezesc zodia Tigru 2019
Horoscop anul 2019 pentru nativii din zodia Tigru - Previziuni zodia Tigru: ani: 1926, 1938, 1950,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.