Horoscop săptămânal 15-21 Iulie 2019 pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru toate zodiile: în această săptămână, 15-21 iulie 2019, vom avea din nou o Eclipsă care ne va influența deciziile

pentru următoarele șase luni. 

Pe data de 17 Iulie, ora 00:30, ora Bucureștiului, va avea loc o Eclipsă de Lună pe axa Rac și Capricorn, pe ultimele grade din Rac și din Capricorn, ceea ce ne arată că va fi o eclipsă specială.

Ea va pune amprenta asupra psihicului nostru și asupra deciziilor ce țin mai mult de suflet. Practic, ne putem rupe de acele legături karmice ce sunt preluate din viețile anterioare, din relațiile noastre de acasă, cu rudele.

Putem să ieșim la suprafață sub un altfel de context, dar demersurile ce acum considerăm că trebuie puse în practică se vor materializa cel mai probabil până în jur de 26 Decembrie, când vor veni celelalte două eclipse, care vor pune lucrurile pe tapet și vor da o altă conotație vieții.

Loading...

Astrologul ZODIACOOL vă informează că acum femeile vor fi cele mai active, întrucât vorbim de eclipsă de Lună, deoarece Luna guvernează semnul lor, așa că ele vor fi mai nervoase, mai agitate, vor spune ceea ce nu mai tolerează, vor încerca să își dea un restart sufletului și chiar, de ce nu, vor pune capăt unor relații pe care nu le mai suportă.

Nu putem să spunem că la mijloc nu este iubire. Este iubire, este pasiune, este dragoste, numai că în momentul în care doar o femeie oferă, atunci partenerul va avea în 100% din cazuri tendința de a fugi, pentru că se simte sufocat.
Acum, de fapt, femeile vor înțelege că în relație nu este important să îi oferi doar mâncare, doar locuință, doar stabilitate, ci mai degrabă și implicare emoțională și detașare. Câteodată și femeile trebuie să devină indiferente.

Așa că acest surplus energetic vorbește mai mult de emoții, de trăiri, de sentimente, de planuri la comun și de ruperea de acele ideologii preluate de la mame, de la bunici, de la rude, legate de familia tradițională. În momentul de față, după 2000 familia are o altă conotație și noi trebuie să spunem lucrurilor pe nume și să acționăm în cunoștință de cauză.

Astrologul ZODIACOOL recomandă celor care doresc să își schimbe viața, care vor efectiv să li se întâmple ceea ce am vorbit, mai mult pe partea sentimentală, să își facă o listă de cel puțin 18, 20 de idei cu ceea ce ar dori să se manifeste în viața lor până la următoarea Eclipsă de acest gen, ce va avea loc pe 10 ianuarie 2020.

Să facă această listă nu cu mintea, din răzbunare, pentru a avea pe cineva, ci mai degrabă cu sufletul, pentru ei,  pentru propria persoană. Doar așa Universul îi va vedea că vor să lucreze cu propria persoană. De fapt, aceste săptămâni sunt psihice, sunt cu șanse de peste 90% să ne schimbăm destinul, să lucrăm de fapt pentru evoluția noastră spirituală.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Taur își dorește să fie cucerită prin gesturi, Bărbatul Taur trăiește poate cel mai
Soarele se află în semnul zodiacal BALANȚĂ de la 23 septembrie – 22 octombrie. Este locul de
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia chinezească Câine pe dragoste și relații: Combinația

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.