HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 15-21 Aprilie 2019 pentru zodia Gemeni

Horoscop săptămânal: săptămâna începe pentru nativii Gemeni cu multe responsabilități în cămin. Poate veți avea de efectuat drumuri pentru a rezolva o

problemă ce ține de un demers legal ce implică achiziționarea unui bun ce vă este util în casă sau veți discuta cu rudele să inițiați o procedură de dezbatere a unei moșteniri/ partaj etc.

Dacă la început totul pare simplu, pe parcurs veți afla că va mai dura până să finalizați totul. Pe 17 Aprilie, Mercur, guvernatorul vostru, intră în Berbec pentru următoarele 4 săptămâni.

De aici, vă va ajuta să fiți mai veseli, mai dornici să reluați unele legături de prietenie, să fiți activi în mediul social, poate chiar veți stabili noi legături de colaborare/ prietenie.

Loading...

Faza de Lună Plină din 19 Aprilie vine să sublinieze încă o dată faptul că în cuplu sunt unele probleme ce au fost trecute cu vederea în ultima perioadă, de aceea între 19-21 Aprilie o să vă dedicați timp pentru a discuta cu partenerul chestiuni importante legate de familie, copii, responsabilități. Pentru multe relații care se află în impas, care merg din inerție, se pare că Gemenii vor începe să impună condiții, mai cu seamă că Jupiter de astă dată se află în retrogradare pe casa căsătoriei. 

În fond, problema pleacă de la bani, resurse la comun, principii, responsabilități, gelozie și trădare. Cel mai probabil nativii Gemeni care au intrat de ceva timp într-o relație extraconjugală acum vor avea tăria de caracter să recunoască totul sau într-un moment de furie să spună tot ceea ce au pe suflet.

În funcție de ceea ce se petrece în aceste zile, după 20 Aprilie, când Soarele ajunge pe casa a XII-a, veți lua decizii. Partea bună este că realizați în această săptămână că sunteți singuri, chiar dacă aveți alături pe cineva, de aceea o să aveți tendința de a vă izola mai mult în următoarea perioadă, încercând să vă găsiți liniștea în ieșiri, petreceri, dependențe, sport, spiritualitate.

Până pe 20 Mai 2019 Gemenii se vor testa pe ei înșiși, ceea ce nu este ușor, mai ales că în situația voastră actuală se află multe planete pe case de psihic. Evident, nu toți nativii vor trece prin momente tensionate sentimental, însă vor avea parte de momente de revelație, detașare.

Pe partea de sănătate, astrologul ZODIACOOL recomandă pe weekend să fiți atenți la alimentație, probleme stomatologice sau ginecologice. Excesele de orice tip pot să aducă manifestări ale corpului atipice (atacuri de panică, leșin, vomă).

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Se știe că atunci când sunt probleme de sănătate, oamenii își pierd pofta de viață,
Zodia Taur în dragoste, ce femei preferă bărbatul Taur și comportament femeia Taur în dragoste
Sectorul care corespunde pe busolă zodiei Cocoș este Vestul. Nativii din această zodie trebuie

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.