Horoscop saptamanal 14-20 Septembrie 2020 pentru zodia Varsator

Horoscop saptamanal: in intervalul 14-20 septembrie, nativii Varsatori trec prin schimbari si tranzitii

Nativii Vărsător se trezesc dintr-o dată că au ceva în plus, ceva ce n-au mai avut până acum.

Este vorba de calități, abilități, talente doar bănuite. Au simțit că la un moment dat va fi nevoie de o trezire a acestora. Momentul a venit.

Calitățile se adresează în special vieții de familie și problemelor casnice. Până acum, nativii au avut impresia că nu le stăpânesc, dar constată că se organizează și că reușesc să rezolve probleme destul de dificile.

Banii vin cu ajutorul lui Dumnezeu. Ce inseamnă acest lucru? Nativii se străduiesc într-o direcție de unde răsplata întârzie să apară. Atunci când au nevoie de bani aceștia vin de la familie, din împrumuturi sau de la partenerul de viață. Nativul nu rămâne niciodată descoperit.

Viața îi duce pe nativii Vărsător, în viziunea astrologului zodiacool.ro, către relații pasionale.

Sunt posibile, pentru o parte dintre nativi, relații ilicite, dar care să nu reprezinte simple aventuri, ci adevărate pasiuni. În cuplurile stabile, partenerul Vărsător reușește să reaprindă flacăra pasiunii indiferent de cât de palidă ar fi.

Din punct de vedere al sănătății, se recomandă în continuare mișcarea pentru a preveni probleme cardiace. Atenție la colesterol și la obturarea vaselor de sânge!

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 14 - 20 Septembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 22 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.