Horoscop saptamanal 14-20 Septembrie 2020 pentru zodia Scorpion

Horoscop saptamanal: nativii Scorpion, in perioada 14-20 septembrie, stralucesc si sunt plini de viata, dar atentie

Nativii Scorpion sunt plini de viață și de căldură față de prietenii lor. Sunt vizibili în grupul de prieteni.

Nativii sunt fermecători în general, dar acum se adaugă la farmec un pic de strălucire care vine dintr-o energie interioară deosebită.

Nativii au însă ceva ascuns care fie că se descoperă acum și nu prea convine, fie nativul, în toată efervescența sa, consideră că emoțiile sale sunt prea vizibile.

Pentru un plus de magie (sau de imagine), nativii simt nevoia să lase să se înțeleagă că există ceva ascuns, undeva… ghiciți voi ce …. și așa mai departe. La asta sunt maeștri.

Banii nu pun probleme deosebite. Totuși, nativii care se ocupă cu tranzacții sau comerț, nu au o săptămână foarte bună. Este cazul să se oprească un pic sau să nu riște nimic.

Astrologul zodiacool.ro crede că în dragoste lucrurile ar merge mai bine dacă relațiile intime ar fi mai puțin stresante. Fie partenerul este prea impulsiv, fie dimpotrivă, prea „inofensiv”. Lucrurile sunt puțin tensionate, dar nativii Scorpion au o abilitate extraordinară de a rezolva probleme ascunse, intime. Să folosească intuiția!

Din punct de vedere al sănătății,  nu sunt probleme deosebite.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 14 - 20 Septembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 22 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.