Horoscop saptamanal 14-20 Septembrie 2020 pentru zodia Sagetator

Horoscop saptamanal: in intervalul 14-20 septembrie, nativii Sagetator incearca sa-si gaseasca echilibrul

Nativii Săgetător încep să regrete vacanța pierdută a anului 2020 - călătoriile pe care ar fi putut să le facă. Unii dintre nativi regretă studiile care nu au fost așa cum și-au dorit sau precum au visat.

Viața nu ne dă mereu ce dorim și nativii Săgetător sunt dintre aceia care știu să își creeze singuri bucățica de care au nevoie.

Nativii Săgetător au nevoie să își mobilizeze toate calitățile pentru a face față unei provocări destul de delicate: să mențină echilibrul dintre viața profesională și viața de acasă.

Este dificil cu atât mai mult cu cât simt nevoia, din tot sufletul, să se retragă în casă, să-și sacrifice interesele personale pentru cele ale persoanelor iubite cu care împart căminul.

Și profesional sunt în vizor. Au energie și vizibilitate. Ceva îi trage către responsabilitățile profesionale. Dar există un motiv foarte serios - banii.

Viața romantică este, în opinia astrologului zodiacool.ro, subordonată celei profesionale. Nu sunt aspecte importante de menționat. Nativii au avut de ceva vreme grija banilor, iar acum pun interesele de la serviciu înainte de orice altceva, din motive de înțeles.

Din punct de vedere al sănătății,  zona gâtului este cea mai predispusă la afecțiuni. Atenție cu înghețata și cu berea rece.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 14 - 20 Septembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 22 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.