Horoscop saptamanal 14-20 Septembrie 2020 pentru zodia Gemeni

Horoscop saptamanal: in intervalul 14-20 septembrie, nativii Gemeni tot nu simt nevoia sa iasa in lume

Nativii au o viață intimă care pe moment îi încarcă cu energie subtilă, interioară. Nu trebuie să facă efortul de a se împotrivi vibrațiilor astrale.

Astrologul zodiacool.ro mizează pe autoanaliza nativilor și pe faptul că aceștia vor descoperi în interiorul lor calități pe care trebuie să le cheme la suprafață și să le pună în valoare.

Banii nu sunt o problemă. Banii proveniți din munca proprie merg într-o inerție. Ajutorul cel mai puternic vine de la familie.

Sunt avantajați în continuare aceia dintre nativi care au o afacere de familie sau împreună cu cineva din familie. Este vorba de familia parentală.

Romantismul este destul de palid.

Nativii Gemeni doresc să se ascundă sau să fie lăsați în pace. Nu sunt amatori de mondenități, întâlniri, plimbări. În cazul lor, singurele relații antrenante sunt cele vechi, solide.

Din punct de vedere al sănătății, este o perioadă în care se pot croniciza afecțiuni legate de inimă. De la mici aritmii, se poate ajunge la probleme mai serioase. Sedentarismul poate fi una dintre cauze. Deci, mișcare! Ei nu ar trebui să dea atenție mesajelor negative.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 14 - 20 Septembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 22 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.