Horoscop saptamanal 14-20 Septembrie 2020 pentru zodia Capricorn

Horoscop saptamanal: nativii zodiei Capricorn, in intervalul 14-20 septembrie, au parte de multe surprize

Nativii Capricorn au avut o perioadă destul de dificilă.

Cu o personalitate în profunde transformări, atât de stăpână pe situație, ei nu mai știu cine sunt.

De data aceasta au ajutor. După atâtea analize și autoanalize, vine un ajutor prețios de la o persoană care parcă face lumină și aduce liniștea și energia de care nativul are nevoie.

Banii sunt bine aspectați și vin de undeva de departe. Este posibil să fie vorba de niște drepturi de autor sau poate fi plata unor activități didactice.

Tot bani înseamnă și acele cheltuieli importante pe care nativii le fac pentru evoluție. Vor să simtă că au ajuns la un nivel superior de înțelegere și cunoaștere. În acest sens o parte a nativilor plătesc o călătorie minunată într-o zonă interesantă.

Viața romantică este plină de surprize, dar nu întotdeauna acestea sunt plăcute. Viața sexuală este plină de provocări.

În domeniul profesional, nativii pot fi influențați de aflarea unor vești bune. Totuși, există și posibilitatea ca unele lucruri ascunse nativilor să iasă la suprafață și să-i afecteze.

Din punct de vedere al sănătății, pot exista în continuare atenționări. Nativii ar trebui să se ocupe în special de sănătate.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 14 - 20 Septembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 24 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.