Horoscop saptamanal 14-20 Septembrie 2020 pentru zodia Berbec

Horoscop saptamanal: nativii Berbec, in intervalul 14-20 septembrie, sunt in continuare indragostiti si focusati pe cariera

Nativii Berbec sunt în plină activitate. Au o perioadă, destul de lungă, în care preocuparea lor principală este profesia. Și de data aceasta, activitatea lor este una în care îmbină munca fizică cu creativitatea și cu imaginația. Și se pare că nativilor le place.

Nativii care au angajați constată că aceștia au realizări cu impact deosebit asupra companiei.

Din păcate, banii nu vin pe măsura eforturilor depuse. Nu este vorba de salarii și de venituri curente - acestea se află în inerție. În cazul în care nativii doresc să facă o schimbare din punct de vedere financiar, aceasta nu este recomandată acum.

Viața romantică este în continuare plină de farmec.Nativii sunt îndrăgostiți, sunt cu capul în nori, nu le pasă de nimic în afară de persoana iubită și de propriile lor idealuri. Totuși, există pericolul să nu observe adevărata față a lucrurilor.

Sfatul astrologului zodiacool.ro pentru nativi este acela de a încerca să treacă prin filtrul rațiunii tot ce se întâmplă în relația de cuplu. Sfatul nu face referire neapărat la cuplurile solide care sunt bine consolidate. Acestea au o săptămână plină de patos.

Din punct de vedere al sănătății, atenție la inimă! Nu faceți abuz de medicamente și atenție la alimentație pentru că există o predispoziție la intoxicații.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 14 - 20 Septembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 27 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.