Horoscop saptamanal 14-20 Septembrie 2020 pentru zodia Balanta

Horoscop saptamanal: in intervalul 14-20 septembrie, nativii Balanta intampina probleme in viata sociala si de cuplu

Nativii Balanță preferă în această perioadă să stea mai retrași. De ce? Numai ei știu. Este de la sine înțeles că fiecare are propriile lui motive sau interese.

Unii dintre ei au motive cât se poate de egoiste. Ei doresc să petreacă mai mult timp cu propria lor persoană. Alții, însă, se deschid în fața celorlalți. Simt nevoia să facă totul pentru ceilalți și să se bucură de mulțumirea acestora.

Banii vin când se așteaptă nativul mai puțin. Banii sunt, pentru ceva ani de acum în colo, surprize plăcute. Nu sunt banii munciți de nativ - ei vin de la parteneri, din moșteniri etc.

Profesional însă, retragerea nu este un lucru care să îi avantajeze pe nativi.

Această retragere în sine este observată de către partenerul de viață care nu mai poate răbda atâta mister și răbufnește. Sau și mai rău, observă cum atenția nativilor este îndreptată cu toată inima către ceilalți, lucru care stârnește un pic de nemulțumire, de gelozie, fiecare cum știe.

Din punct de vedere al sănătății, atenție la intoxicații și la retenția de apă. Nu luați mai multe medicamente decât vi se prescriu.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 14 - 20 Septembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 27 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.