Horoscop saptamanal 14-20 Septembrie 2020 pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal pentru toate zodiile: intervalul 14-20 septembrie este o perioada buna pentru conexiuni umane, relationari si decizii

Ce se poate spune la prima vedere despre această săptămână? Se poate spune că este o perioadă a comunicării și a relaționării.

Manifestările artistice, în special concertele, au mari șanse de succes în această perioadă a săptămânii.

Noi între noi ne simțim din ce în ce mai aproape. Dar nu emoțional, ci printr-un lanț de mesaje și de abordări care au sensul de a transmite și tranzacționa informație, dar și de a schimba, în bine, starea de spirit.

Oare să ne așteptăm din partea mass-mediei la știri pozitive, la mesaje optimiste, la știri care șochează prin binele pe care îl anunță?

Nouă ne plac aceste știri, dar conducerii în general nu.

Este posibil ca acele persoane aflate în funcții de conducere, la diferite niveluri de decizie, să aibă în vedere relații diplomatice sau relații comerciale delicate. De aici, o anumită tensiune relațională de care decidentul trebuie să țină cont pentru un deznodământ fericit al săptămânii.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.